Σε όχι λιγότερες από 5 έρευνες στα τελευταία 7 χρόνια έχει φανεί ότι το παγκόσμιο κοινό θεωρεί ότι η Aston Martin είναι η πιο cool φίρμα του πλανήτη.

Και καθόλου άδικα δηλαδή, αν λάβουμε υπόψη τα θρυλικά μοντέλα που έχει ρίξει κατά καιρούς στην αγορά, πάντα προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Αν θέλει όμως κάποιος να απολαύσει όλα όσα η Aston έχει να του δώσει σε επίπεδο αυτοκίνησης, τότε πρέπει να πάει για μια ειδική έκδοση των στάνταρ μοντέλων της.

Ε λοιπόν τα νέα είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά, καθώς η εξέχουσα φίρμα κυκλοφόρησε όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις νέες εκδόσεις!

Μιλάμε φυσικά για τις Aston Martin DB9 Carbon Black και Carbon White, με κομψές πινελιές ανθρακονημάτων και πολλά ακόμα καλούδια…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Και την ακόμα πιο μοναδική Vantage N430, με τον ίδιο V8 των 430 αλόγων της Vantage S, αλλά με σαφώς πιο ελαφρύ αμάξωμα (βλέπε ανθρακόνημα), θέσεις από ανθρακόνημα και κέβλαρ, χειροποίητες σφυρήλατες ζάντες και άλλα πολλά, γεγονός που καταλήγει στο να πιάνει το «θηριάκι» τα 0-100 χλμ/ώρα στα αξιοσέβαστα 4,6 δευτερόλεπτα.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Πολλές ακόμα δραστικές τροποποιήσεις έχουν υποστεί οι τρεις νέες ειδικές εκδόσεις, κάνοντας τα θαύματα της Aston Martin ακόμα πιο Aston Martin!

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook