Από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης – Ηλεκτροφωτισμού – Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του έργου «Διαπλάτυνση-διαμόρφωση οδού Πειραιώς» διακόπτεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στην οδό ΠΕΙΡΑΙΩΣ από τη συμβολή της με την οδό ΣΚΑΛΙΔΗ έως τη συμβολή της με την ΑΚΤΗ ΚΑΝΑΡΗ.

Η διακοπή θα ισχύει από τη Δευτέρα 16-5-2011 και για 20 ημέρες, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς.

Συνεχίζονται τα έργα στην οδό Σ.Βενιζέλου

Επίσης από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης – Ηλεκτροφωτισμού – Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του έργου «βελτίωση οδού Σοφοκλή Βενιζέλου» διακόπτεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στην οδό ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από τη συμβολή της με την οδό ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ έως τη συμβολή της με την οδό ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΟΣ.

Η διακοπή ισχύει από το Σάββατο 14-5-2011 και για ένα μήνα, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους παράπλευρους δρόμους.

Παράλληλα στον ίδιο δρόμο θα παρεμποδίζεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων από την διασταύρωσή της με την οδό Ν. ΙΩΝΙΑΣ μέχρι τη συμβολή της με την οδό ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

Η παρεμπόδιση θα ισχύει για 30 ημέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook