Λίγες μέρες μετά το «διπλό» απέναντι στην Δάφνη (3-0) τα Ροδωπού ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΧ. Οι πρωτοπόροι της Β’ Κατηγορίας θέλουν ένα «τρίποντο» στα επόμενα 6 παιχνίδια για να πανηγυρίσουν τον προβιβασμό τους στα μεγάλα… σαλόνια του τοπικού Χανίων και επιδιώκουν να το πετύχουν στο ματς του Σαββάτου (14/5) με τον Χάλη στο Κολυμβάρι.

Πέρα από το ματς της ομάδας του Αχιλλέα Βουγιουκαλάκη, την ίδια μέρα υπάρχει η αναμέτρηση του Τιτάν με τον Ίκαρο Τ., με την ομάδα των Καλυβών να θέλει να κάνει στην έδρα της κι αυτή ένα ακόμα βήμα ανόδου. Ακόμα υπάρχει το ματς Ε.Θ.Κ.-Ελ. Βενιζέλος με τους γηπεδούχους να «καίγονται» περισσότερο για τους βαθμούς.
Την Κυριακή (15/5) το πρωί υπάρχουν τα παιχνίδια Ν. Χανίων-Διαγόρας, Άμιλλα-Ν. Αστέρας και ΙΝΚΑ-Δάφνη, με το τελευταίο να είναι ντέρμπι παραμονής.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας υπάρχει στο πρόγραμμα το σπουδαίο, για την υπόθεση παραμονής, παιχνίδι ανάμεσα στον Παγχανιακό και τον Απόλλωνα, με το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπαρδάκη να θέλει τη νίκη για να νοιώσει μεγαλύτερη σιγουριά, ενώ από την άλλη η ομάδα του Αγ. Ιωάννη παίζει τα… ρέστα της για να μην μείνει πίσω στην «μάχη» της σωτηρίας. Η 25η αγωνιστική έχει στο πρόγραμμα και το Πλάτανος-Σφακιά την ίδια ώρα

 

25η αγωνιστική

Σάββατο 14 Μαΐου (17.00)
Ε.Θ.Κ. – Ελ. Βενιζέλος στα Καθιανά
Γιαννουλάκης (Αναστασάκης – Μάρκου)

Ροδωπού – Χάλης στο Κολυμβάρι
Πασσάς (Μηλιώνης – Κωνσταντόπουλος)

Τιτάν – Ίκαρος Τ. στις Καλύβες
Χρυσός (Πετεινάτος – Μαραγκουδάκης)

Κυριακή 15 Μαΐου (10.30)
Νέοι Χανίων – Διαγόρας στις Μουρνιές
Μηλιώνης (Πασσάς – Πρόκας)

Άμιλλα – Νέος Αστέρας στον Πλατανιά
Χαροκοπάκης (Βερυκάκη – Σγουράκης)

ΙΝΚΑ – Δάφνη στα Νεροκούρου
Παναγόπουλος (Καλιγέρης – Αποστολάκης)

Κυριακή 15 Μαΐου (17.00)
Πλάτανος – Σφακιά στον Πλάτανο
Παναγόπουλος (Πρόκας – Μάρκου)

Παγχανιακός – Απόλλων στη Μ. Ελιά
Χρυσός (Γιουματζίδης – Βερυκάκη)

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook