Τη νικηφόρα πορεία της συνέχισε η ομάδα Κ19 του Α.Ο. Χανιά, που ακολουθάει τα… χνάρια της πρώτης ομάδας, που επίσης διαπρέπει στο πρωτάθλημα Νέων της Football League.
Το συγκρότημα του Κώστα Βερναδάκη επικράτησε με 3-0 της Παναχαϊκής, διπλασιάζοντας τις νίκες της απέναντι στους «ροσονέρι».
Με το αποτέλεσμα αυτό και σε συνδυασμό με τις ήττες Ολυμπιακού Βόλου και Αχαρναϊκού ο ΑΟΧ «έπιασε» στην 2η θέση τους «ερυθρόλευκους», μια εβδομάδα πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση, ενώ μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο ομάδα του Μενιδίου.
Ο Σταθινάκης στο 25\’ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΑΟΧ με προβολή, μετά από φάουλ του Ταταράκη, σε φάση που έχουν πάρα πολλά παράπονα οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.
Στο 35\’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χελάι για την Παναχαϊκή, που παρόλα αυτά πάλεψε το παιχνίδι, αλλά δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 49\’ από όμορφο σουτ του Ταταράκη. 
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής των «μπλε» πιστοποίησε την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, σημειώνοντας και δεύτερο γκολ στο 74\’ με σουτ έξω από την περιοχή. 
Η Παναχαϊκή ζήτησε πέναλτι στο 54\’ από τον ρέφερι Χρ. Γιαννουλάκη για ανατροπή του Ρουμπάτου από τον Σαρτζετάκη, ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα για την ακύρωση -με υπόδειξη του β\’ βοηθού Μακοβέι (α\’ ήταν ο Γαλάνης)- του γκολ του Μασούρα στο 60\’ από παράλληλη μπαλιά του Ρουμπάτου.
Α.Ο. Χανιά: Σαρτζετάκης, Αμαξόπουλος, Φυντικάκης (46’ Ανδρ. Παπαδάκης), Σάμπα, Πάτας, Μήτρου (61’ Κουτουλάκης), Σταθινάκης (40’ Άννινος), Γιακουμάκης (27’ λ.τρ. Παρέλης), Φέζγκα (50’ λ.τρ. Καλανδράνης), Ταταράκης, Λεβεντάκης (72’ Μανιουδάκης).

Παναχαϊκή: Κοντογιώργης, Κανελλόπουλος, Βλάχος (67’ Σοφιανός), Λεγάτος, Ανδρικόπουλος (46’ Ρουμπάτος), Χαρίζι, Καραβοκύρης (46’ Βασιλείου), Τσαβαλάς (56’ Γκένας), Γκόρος (73’ Αλποχωρίτης), Χελάι, Μασούρας.

Για φωτογραφίες από το παιχνίδι πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook