Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του Κ.Κ.Ε. το Σάββατο 22/2 στις 2μ.μ. στο εργοστάσιο ανακύκλωσης ΕΠΑΝΑ Α.Ε. στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Πάνο Καραγιώργο , στέλεχος του Εργατικού Τομέα της Κ.Ο.Ηρακλείου. 
Η περιοδεία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προώθησης της κεντρικής πολιτικής συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φλεβάρη 2014, 7μμ στην αίθουσα Ανδρόγεω με ομιλητή το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Κύριλλο Παπασταύρου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους εργαζόμενους του εργοστασίου ο Πάνος Καραγιώργος ανέφερε ότι προϋπόθεση της ανόδου της λαϊκής πάλης και της ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης σε δήμους-περιφέρειες είναι η ενίσχυση-ισχυροποίηση των ψηφοδελτίων του Κ.Κ.Ε. Η ενίσχυση του Κ.Κ.Ε. συμβαδίζει και συμβάλει στην ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας των εργατών με τους μικροΕΒΕ,τη φτωχή αγροτιά κτλ. Η λαϊκή συμμαχία αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ενίσχυση του λαϊκού κινήματος.
Κάλεσε του εργαζόμενους να έχουν ενιαίο κριτήριο ψήφου σε όλες της εκλογικές μάχες της επόμενης περιόδου. Εξήγησε ότι δεν μπορείς να είσαι με την έξοδο από την Ε.Ε. και να ψηφίζεις ψηφοδέλτια που προωθούν και εφαρμόζουν τις πολιτικές της σε δήμους-περιφέρειες. Την ίδια εφαρμογή και προώθηση θα κάνουν και όλα αυτά τα δήθεν ακομμάτιστα και φρέσκα ψηφοδέλτια που εμφανίζονται που στόχο έχουν να παραπλανήσουν το λαό και να υφαρπάξουν τη ψήφο του. Στη τελική συμπλέουν με τα κόμματα του ευρωμονόδρομου φορώντας άλλη μάσκα στη πολιτική και τη κατεύθυνση της και στρατηγικά τα βρίσκουν μεταξύ τους,ανεξάρτητα τι μίγμα διαχείρισης προβάλλουν. 
Ζήτησε από τους εργάτες να αξιοποιήσουν τη πλούσια πείρα τους από τους αγώνες τους την προηγούμενη περίοδο και να βγάλουν συμπεράσματα για τη στάση των κομουνιστών και τη πρωτοπόρα δράση τους στα ταξικά σωματεία και τους αγώνες. Τα μέλη του Κ.Κ.Ε. υλοποιώντας τις αποφάσεις του κόμματος επανειλημμένα αποκαλύπτουν στο λαό το χαρακτήρα της Ε.Ε., της οικονομικής κρίσης, της ταξικής πολιτικής που εφαρμόζεται και φέρνει στο λαό τη φτώχεια και την εξαθλίωση,την ανεργία και αγωνίζονται ενάντια σε αυτά.
Όμως και οι άλλες δυνάμεις είναι «δοκιμασμένες»-όπως ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ- στο συνδικαλιστικό κίνημα υπογράφοντας μειώσεις,προωθώντας την απασχόληση και την ελαστική εργασία,ενώ σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο δεν εναντιώνονται στην Ε.Ε. και κρύβουν τον πραγματικό της χαρακτήρα προβάλλοντας ένα άλλο μίγμα καπιταλιστικής διαχείρισης.
Τέλος παρότρυνε τους εργαζόμενους να ενισχύσουν την ταξική ενότητα στη περιοχή,όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα ταξικά σωματεία και τη λαϊκή συμμαχία.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook