Το σερί του Αντώνη Γιωργαλλίδη κάτω από την εστία του Πλατανιά στη Super League θα σταματήσει στις 25 αγωνιστικές.
Ο τραυματισμός του διεθνή Κύπριου τερματοφύλακα δίνει την ευκαιρία στον Κώστα Περιστερίδη να υπερασπιστεί για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος την εστία της Χανιώτικης ομάδας.
Ο Χανιώτης γκολκίπερ ρίχνεται στα… βαθιά, αφού το ματς με τον Άρη είναι υψίστης σημασίας για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο στα… χέρια του είναι να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες και των Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινού, Ναζλίδη και Σιαλμά, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τους Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη.
Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους:
Αγκιλέρα, Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη, Θέρα, Ινκούμ, Κοκκαλά, Μπέλιτς, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιώπη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.
Η σέντρα στον κυριακάτικο αγώνα (23/02) στα Περιβόλια είναι στις 17.15.
Η ΠΑΕ Πλατανιάς μέσω της σελίδας της στο facebook ενημερώνει τους φιλάθλους που δεν έχουν εισιτήριο για τον τρόπο προσέλευσής τους στο γήπεδο:

«Αγαπητοί φίλοι
Υπενθυμίζουμε ότι όλοι όσοι επιθυμούν να δουν από κοντά την ομάδα μας στον σημερινό κρίσιμο αγώνα με τον Άρη, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, θα πρέπει να έρθουν στο γήπεδο από την οδό Ελευθερίας (Πασακάκι) και όχι μέσω Μουρνιών, γιατί δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση στο γήπεδο από τις Μουρνιές, με βάση την απόφαση για τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων. Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook