Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο της Λεωφόρου ο Εργοτέλης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, αποσπώντας ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό.

Οι φάσεις του αγώνα:

6\’ Ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Καρέλη ο Παναθηναϊκός.

9\’ Αντεπίθεση του Παναθηναϊκού με τον Μπεργκ να «σπάει» έξω από τη μεγάλη περιοχή στον Πράνιτς το σουτ του οποίοι παίρνει ανάποδα φάλτσα και φεύγει μακριά από την εστία.

10\’ Νέο σουτ του Πράνιτς έξω από την περιοχή, ίδια κατάληξη.

12\’ Σέντρα του Πράνιτς, πλασέ στην κίνηση του Καρέλη, η μπάλα φεύγει μακριά από την εστία.

15\’ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Μπεργκ να βρίσκεται απέναντι από τον Στόικοβιτς από κεφαλιά πάσα του Ζέκα αλλά το σουτ του Σουηδού φεύγει πάνω από το δοκάρι.

17\’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Μονακέλη να πιάνει ανάποδο ψαλίδι και τον Καπίνο να διώχνει με υπερένταση στην αριστερή του γωνία.

19\’ Γκολ 1-0 Ο Πράνιτς από θέση αριστερού εξτρέμ κάνει σέντρα σουτ και η μπάλα πηγαίνει διαγώνια στην απέναντι γωνία της εστίας του Στόικοβιτς.

25\’ Διπλή ευκαιρία για τον Μπεργκ που ζαλίζει τρεις αντιπάλους μέσα στην περιοχή, σουτάρει για να αποκρούσει ο Στόικοβιτς. Η μπάλα επιστρέφει στον Μπεργκ που πλασάρει ψηλοκρεμαστά για να διώξει ο Αντελέγιε με κεφαλιά.

31\’ Σουτ του Λαγού έξω από την περιοχή αποκρούει ο Στόικοβιτς.

38\’ Κίτρινη κάρτα στον Ρισβάνη.

45\’ Κίτρινη κάρτα στον Ιμπραΐμ.

47\’ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη,1-1. Αναστάτωση μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού από κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνεται και από τη μικρή περιοχή ο Μπαντιμπαγκά σκοράρει.

Ο Μπαντιμπαγκά δέχτηκε τη μπάλα από σέντρα του Τζανακάκη και από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1

56\’ Κίτρινη κάρτα στον Πράνιτς για διαμαρτυρία.

63\’ Λάθος του Αμπεΐντ έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Μπαντιμπαγκά σουτάρει για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Καπίνο.

70\’ Κίτρινη κάρτα στον Πίτσο.

71\’ Φάουλ του Πέτριτς, η μπάλα περνάει πάνω από το δοκάρι.

71\’ Πάσα του Μπεργκ στον Πέτριτς που μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, αποφεύγει τον Πίτσο αλλά το σουτ του είναι άστοχο.

72\’ Σέντρα του Αμπεΐντ, στο δεύτερο δοκάρι ο Πέτριτς πιάνει κεφαλιά και ο Στόικοβιτς διώχνει.

77\’ Ωραία κίνηση του Χαντί έξω από την περιοχή και σουτ, ο Καπίνο διώχνει σε κόρνερ.

79\’ Κίτρινη κάρτα στον Ζέκα.

87\’ Κίτρινη κάρτα στον Σιλντενφελντ.

5 λεπτά οι καθυστερήσεις.

90\’+2\’ Κίτρινη κάρτα στον Καρντόσο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟ: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (58\’ Αμπέντ), Μπέργκ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (66\’ Πέτριτς), Νάνο, Σίλντεφελντ, Ρισβάνης (80\’ Κλωναρίδης), Πράνιτς.

Εργοτέλης: Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Αντελέγιε, Τζανακάκης, Ιμπραΐμ, Καρντόσο, Μεχία, Χαντί, Μπαντιμπαγκά (89\’ Ρέντζας), Μονανκέλο (93\’ Γιοβάνοβιτς), Κούμπικ (78\’ Μπουχαλάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook