Δεν είχε όρεξη για αναλύσεις ο Σούλης Παπαδόπουλος, που ήταν κατηγορηματικός για τη φάση του 2-1, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή.

«Ό,τι είδατε γράφετε, ό,τι θέλετε λέτε. Αν θέλετε κάποιες ερωτήσεις, ερωτήσεις απαντάω. Για το παιχνίδι ό,τι είδατε εσείς, γιατί δεν νομίζω να υπάρχει λόγος. Αγωνιστικά δεν θέλω να μιλήσω. Εντάξει, τι να πω;» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού του Άρη.

Για το αν ήταν δική του εντολή το να συνεχίσουν να αγωνίζονται οι παίκτες του Άρη παρά την αντίθετη εισήγηση του προέδρου Σκόρδα:

«Εγώ, ναι. Δεν ήθελα να πέσουν κάτω. Δεν μ’ αρέσει εμένα η ομάδα μου να πέφτουν κάτω».

Για το τι ευθύνεται για την ήττα;

«Η ήττα; Όχι ήττα δικιά μας. Επειδή θα γράψει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής τώρα. Έτσι; Η νίκη του Πλατανιά; Ό,τι θα γράψει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής. Ακούτε να σας πω. Οι διαιτητές έχουν μπερδέψει λίγο τα… Δεν είναι εκτελεστές, ούτε αστυνομικοί, ούτε δικαστές να δικάζουν. Είναι να βλέπουν και να σφυρίζουν αυτά που βλέπουν. Εμείς βάλαμε ένα γκολ, είχαμε φάει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Λέει τώρα ο άλλος γκολ. Έτσι; Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Εγώ νομίζω ότι μείναμε με 9 παίκτες και ακόμα μας φοβόντουσαν. Εγώ αυτό διαπίστωσα και γι’ αυτό ήθελα να συνεχίσουμε να παίζουμε. Αν δείτε και το τελευταίο φάουλ που δίνει έξω από την περιοχή δικό τους, εγώ νομίζω ότι άμα θα το δείξει η κάμερα ότι ήταν φάουλ…»

Για το αν τα παράπονα του Άρη εστιάζονται μόνο στη φάση του γκολ:

«Από τον διαιτητή δεν έχω πολλά παράπονα. Είναι ένα παιχνίδι που υπάρχει μεγάλη πίεση. Το καταλαβαίνω. Από το λάινσμαν αυτό από το δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε ο άνθρωπος τίποτα γιατί είχε τη δικιά μας επίθεση. Εμείς το παιχνίδι το πήγαμε όπως θέλαμε. Εντάξει δεχθήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις, μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Φαινόταν ότι ισοφαρίσαμε με ένα ωραίο γκολ, φαινόταν ότι πατάγαμε καλύτερα. Άρχισαν, αγχωθήκανε, ο κόσμος φώναζε. Ήταν ζήτημα χρόνου για εμένα να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Τι να σας πω τώρα; Από την ημέρα που είμαι εγώ χάσαμε στον Απόλλωνα, είπαμε καλώς χάσαμε. Χάσαμε στην Καλλονή, παρόλο που το πρώτο γκολ είναι φάουλ, λέμε καλώς χάσαμε. Να ξεκινήσουμε στα Γιάννινα, με πέναλτι που δεν υπάρχει; Και φάουλ δεν υπάρχει. Να ξεκινήσουμε στη Λιβαδειά, που πήγαν να μας βγάλουν όλους άχρηστους, τρελούς; Να ξεκινήσουμε την περασμένη Κυριακή με τη Βέροια; Μας λένε μα έγινε στο 90’ η φάση. Τι να δώσω πέναλτι στο 90; Μιλάμε τώρα αυτοί είναι 10 βαθμοί. Τι να μιλήσω και τι να πω; Εντάξει εμένα, πείτε ό,τι θέλετε. Γιατί ακούω και πολλά και διάφορα. Γιατί στην Ελλάδα ο καθένας βλέπω ότι κάποιους τους κάνουν μεγάλους, τρανούς και κάποιους άλλους μπορεί να μην τους κάνουν. Εγώ ξέρω ποιος είμαι. Γιατί είμαι από 10 χρονών μες στο γήπεδο. Ξέρω ποιος είμαι και είναι μεγάλη τιμή που είμαι προπονητής στον Άρη. Και πήγα φέτος με την αξία μου. Εγώ τώρα καταλαβαίνω τι κάναμε πέρσι. Τι κάναμε πέρσι πιστεύω όλοι τώρα το καταλαβαίνουν. Εγώ έτσι πιστεύω. Γι’ αυτό είμαι πολύ υπερήφανος, αλλά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά. Η μεγαλύτερη απόδειξη για τη φάση του γκολ, όπως λέτε εσείς, οι παίκτες του Πλατανιά συνεχίζουν να παίξουν να βάλουν γκολ. Μεγαλύτερη απόδειξη δεν υπάρχει. Οι δικοί μου τρέχουν γιατί βλέπουν το λάινσμαν και έχει φύγει και οι παίκτες του Πλατανιά προσπαθούνε κι άμα δείτε το βάζουν μου φαίνεται, σπρώχνουν τη μπάλα, προσπαθούν να πετύχουν γκολ. Δηλαδή οι παίκτες του Πλατανιά το ξέρανε ότι δεν έχει περάσει τη γραμμή. Τώρα θα μου πουν άλλοι πάλι ότι πέρασε, δεν πέρασε. Άστα αυτά είναι τώρα για να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Εμένα δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κανείς. Είμαι 47 χρονών και είμαι 35 χρόνια μέσα στο γήπεδο. Είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν προπονητής. Μέτριος; Καλός; Εντάξει άλλοι είναι καλύτεροι. Αφού το θέλουν έτσι στην Ελλάδα είναι καλοί».

Σε τοποθέτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το ότι ενδεχομένως η μπάλα στη συνέχεια της φάσης να κατέληγε στα δίχτυα: 

«Από το ύφος σου ξέρω ότι θέλεις να πάρεις το μέρος του Πλατανιά. Τώρα τι μου λες εσύ τώρα; Εντάξει, άκου που σου λέω κάτι ρε φίλε. Πες μου τι θες. Άντε. Όχι του Πλατανιά. Εγώ δεν έχω τίποτα με τον Πλατανιά. Εγώ τον σέβομαι τον Πλατανιά, έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Θα το έβαζε το γκολ. Ε; Αφού έχει δείξει σέντρα ο διαιτητής ρε φίλε θα μας τρελάνεις τώρα και ο λάινσμαν. Ποια φάση να συνεχίζεται; Έλα να σου πω, έχεις παίξει ποδόσφαιρο; Όταν δείχνει σέντρα… Έχεις παίξει; Ε; Δεν έχει σημασία αν έχεις παίξει λίγο ή πολύ. Αν έχεις παίξει. Όταν ο λάινσμαν δείχνει σέντρα και ο διαιτητής σέντρα δεν σταματάει; Δεν πρέπει να πανηγυρίσουν οι παίκτες του Πλατανιά; Ούτε οι παίκτες του Πλατανιά δεν το πιστεύανε. Οι δικοί μας βλέπουν και τρέχουν να διαμαρτυρηθούνε και οι παίκτες του Πλατανιά επειδή δεν βλέπουνε σου λέει θα το κάνουμε γκολ εμείς. Αφού βλέπουν την άδεια εστία. Άμα έχει βάλει δηλαδή γκολ ο άλλος δεν θα πανηγυρίσει; Εσύ όταν έβαζες γκολ, μια που έχεις παίξει μπάλα, δεν πανηγύριζες; Εγώ όταν έβαζα γκολ φίλε πανηγύριζα. Δεν συνέχιζα να παίξω. Όταν πετύχαινα γκολ εγώ πανηγύριζα. Και οι παίκτες μας μόλις πετύχανε ένα γκολ, αυτό το ωραίο γκολ που πετύχαμε, πανηγυρίσαμε. Δεν συνεχίσαμε να παίξουμε. Γι’ αυτό λέω για τους διαιτητές. Δηλαδή άμα μας το ακυρώσει και  το γκολ αυτό τι θα κάνουμε; Θα πούμε ότι μέτραγε; Εντάξει δεν μέτραγε. Δηλαδή άμα το ακύρωνε; Ό,τι θέλει δεν κάνει ο καθένας; Εντάξει τώρα μην το κουράζουμε άλλο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook