Δύσκολες ώρες περνά ο δημοσιογράφος του “Κους Κους” Νάσος Γουμενίδης που έχασε ξαφνικά τον 34χρονο αδελφό του. Ο ίδιος είχε απουσιάσει τις τελευταίες μέρες από τη μεσημεριανή εκπομπή για οικογενειακούς λόγους υγείας και περασε το δικό του γολγοθά με το χαμό του αδελφού του.
 
Με μια συγκινητική επιστολή μέσα από το blog του αποφάσισε να πει το δικό του “αντίο” στον αδελφό του και ταυτόχρονα να φέρει στο φως της δημοσιότητας την άγνωστη ιστορία του Δημήτρη με τα ναρκωτικά, δίνοντας ένα μήνυμα σε όλους. “Απο σήμερα κι εγώ μπαίνω στην λίστα των αδερφών που έχασαν τον μικρό τους απο τα Ναρκωτικά. Κι ελπίζω με το γράμμα αυτό κάποιοι να ξυπνήσουν και να παρατήσουν την “παραμύθα”. Ένας να πάρει χαμπάρι και να ξεφύγει θα νιώσω σημαντικός… για την ψυχή του Δημήτρη…”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Νάσος στο blog του στο gossip.
 
“Θέλω απο την αρχή να ζητήσω συγνώμη απο όλους καθώς το κείμενο αυτό, το γράμμα αυτό, είναι άναρχο. Δεν έχει αρχή μέση και τέλος. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Γράφω με την ψυχή μου. Χωρίς δημοσιογραφικό μέτρο. Χωρίς “πρέπει” αλλά με ένα “θέλω”. Να μάθει ο Δημήτρης όσα είχα μέσα μου. Όσα σκεφτόμουν όταν Βουβά έζησα χθές την τελευταία πράξη ενός δράματος που εκείνος έγραψε…εκείνος το έζησε…και μαζί του πέρασε στην Ιστορία. Μια ιστορία που ίσως δεν έχει σημασία για πολλούς. Έχει όμως για μένα. Μια ιστορία που έχει πολύ αγάπη, πολύ ψυχή και δάκρυα για ένα παλικάρι που έφυγε ξαφνικά. Στον ύπνο του. Γλυκά… Αιτία Θανάτου; Ανακοπή καρδιάς. Ο Δημήτρης έφυγε προχθές στις 05:50. Ήταν μόλις 34 ετών”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Με νωπές τις εικόνες από το θάνατο του αδελφού του και το σπαραγμό της οικογένειάς του, ο γνωστός δημοσιογράφος αποφάσισε να γράψει στον Jim. “Τον μάγκα, τον πιό αυστηρό του κριτή. Τον αδερφό του!”Διάβασε ένα απόσπασμα από το συγκινητικό κείμενο:
 
\”Μικρέ μου\”
Σου γράφω βλέποντας την φωτογραφία μας. Αυτή που δημοσιεύω σήμερα. Και την δημοσιέυω στο Gossip. Το κανάλι για το οποίο ήσουν περήφανος. Για μένα και τον Δημήτρη τον φίλο μου που με εμπιστεύθηκε και το δημιουργήσαμε. Τον συνονόματό σου πράσινων φρονημάτων που συμπαθούσες… παρά το γεγονός ότι πρίν λίγες ώρες θάφτηκες αγκαλιά με την σημαία της ΑΕΚ. Και μου το έλεγες πάντα. Όταν ήσουν καλά…

Όταν ο Βαγγέλης με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έπαθες ανακοπή κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι αυτή την φορά δε θα την βγάλεις καθαρή. Πές το ένστικτό. Πές το διαίσθηση. Όπως θέλεις πέστο. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό δεν ήσουν καλά. Ήσουν δύο Δημήτρηδες σε ένα σώμα. Ήσουν το αγαπημένο παιδί της οικογένειας. Αυτό το παιδἰ που παρά τον κοινωνικό ρατσισμό και την ταμπέλα που σου έβαλαν ως πρεζάκι, εσύ χαμογελούσες… ήσουν δοτικός, ήσουν γλυκός και ευαίσθητος και την επόμενη στιγμή μεταμορφωνόσουν σ΄ένα προκλητικό αγρίμι που δεν υπολόγιζε αξίες και αρχές. Δεν υπολόγιζες την ζωή… και όπως αποδείχθηκε ούτε την δική σου…
 
Καλή αντάμωση αδερφέ μου…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook