Γενική συνέλευση πραγματοποιεί αύριο Τρίτη 25 Φεβρουαρίου η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Λύκειο Ηρακλείου, στις 19:00.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:

 \”Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου καλεί τα μέλη του σωματείου στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης 25/2/2014, που θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Λύκειο Ηρακλείου, ώρα 19:00 μ.μ.
Με δεδομένα:

– Την απόφαση για τις προκείμενες απολύσεις των συναδέλφων μας το Μάρτη.

– Την αυταρχική επιβολλή του θεσμού της “αυτο-αξιολόγησης”

– Την καλλιέργεια κλίματος απαξίωσης του ρόλου του Εκπαιδευτικού στην κοινωνία και τη δημιουργεία φαινομένων κοινωνικού αυτοματισμού (παρουσιολόγιο, έλεγχος νομιμότητας πτυχίων, μείωση ημερών αργίας, άδειες κύησης, ωράριο εργασίας κ.λ.π)

– Την μισθολογική καταβαράθρωση του εκπαιδευτικού και τη δημιουργεία καθηγητών πολλών ταχυτήτων (νέος – παλιός, ΕΣΠΑ, αναπληρωτής πλήρους – μειωμένου ωραρίου κ.λ.π)

– Τη διαμόρφωση του “νέου” σχολείου – εξεταστήριου

– Τη διαρκή συρρίκνωση της Δημόσιας Εκπαίδευσης (κλείσιμο σχολείων, απολύσεις συναδέλφων, κλείσιμο ΟΣΚ, κλείσιμο ΟΕΔΒ, μειώσεις κονδυλίων κ.λ.π)

– Την επίθεση σε κάθε κοινωνική παροχή, δημόσιο αγαθό, Συνταγματικό Δικαίωμα, (Παιδεία, Υγεία, Ασφάλιση, νερό, ενέργεια, δημόσια περιουσία, Ισότητα, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία)

Καλούμαστε όλοι να συν-διαμορφώσουμε μια μαζική και συλλογική απάντηση.Καλούμαστε όλοι να συν-διαμορφώσουμε τις συνθήκες αγωνιστικής κορύφωσης που θα βάλουν τέλος σε αυτού του είδους τις πολιτικές αποφάσεις.

Θα συζητηθεί το πρόγραμμα αγωνηστικών κινητοποιήσεων που εισηγήται η Ομοσπονδία μας, και θα παρθεί απόφαση και πρόταση για τη συνέλευση των προέδρων ΕΛΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 27/2/2014\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook