Η Όλγα Φαρμάκη, ως άλλος πιλότος, φωτογραφήθηκε… γυμνή μέσα σε ελικόπτερο και όχι μόνο, προκαλώντας απανωτά εμφράγματα στον ανδρικό πληθυσμό της χώρας.

Και για όλους όσοι επιθυμούν να μάθουν κάτι παραπάνω για την… προσωπικότητα της Όλγας Φαρμάκη, παραθέτουμε κάποιες από τις δηλώσεις της.

\”Εγώ γουστάρω τους ωραίους άντρες, είτε φοράνε στολή είτε όχι. Κάθε άντρας έχει τα φετίχ του. Σε κάποιους αρέσει το στήθος μου, σε άλλους το βλέμμα μου, σε άλλους τα χείλη μου και σε άλλους τα δάχτυλα μου\”.

\"\"

Και παρά το γεγονός ότι η Όλγα Φαρμάκη έδειξε πλήρως εξοικειωμένη με το… ελικόπτερο, δήλωσε ότι \”προτιμά τις διαφορές της με τους άντρες να τις λύνει στο έδαφος παρά στον αέρα\”!

Όσο για το εάν ταυτίζεται με τις σέξι φωτογραφίσεις που κάνει κατά καιρούς, είπε: \”Κάθε φορά που κάνω μία sexy φωτογράφηση νιώθω ότι δεν είμαι εγώ. Απλά, πάνω στη δουλειά βγάζω αυτό που πρέπει. Φεύγοντας από τη δουλειά βρίσκω και πάλι τον καθημερινό μου εαυτό.(…) Σε μία sexy φωτογράφιση μετράει η αποδοχή των άλλων, αλλά πρώτα με ενδιαφέρει να αρέσω εγώ στον εαυτό μου\”.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook