Στην δημοτική Αίθουσα της οδού Ανδρόγεω, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, ξεκινά την πορεία για τις εκλογές η περίφημη \”κίνηση των τριών\” με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Στο πλευρό του αύριο στις 18.00, κατά την παρουσίαση θα βρίσκονται οι Ινιωτάκης και Πασπάτης, που τον πλαισιώνουν σ\’ αυτό το εγχείρημα.

Την ημέρα της ανακοίνωσης της απόφασης του να είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου ο κ. Βασίλης Λαμπρινός είχε μεταξύ άλλων αναφέρει στη δήλωση του:

\”Ανέλαβα την ευθύνη να ηγηθώ μιας ανεξάρτητης κίνησης δημοτών με σκοπό να αναδείξουμε το Ηράκλειο σε πόλη αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της.

Είμαστε έτοιμοι να εξαντλήσουμε τις δυνάμεις μας για να ξαναφέρουμε, εν μέσω κρίσεως, το χαμόγελο στα χείλη των συμπολιτών μας και την υπερηφάνεια στην καρδιά τους.\”

Με μια αναφορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γρ. Πασπάτης κάλεσε τους πολίτες στην παρουσίαση της Κίνησης.

\”Για να κουνήσουμε από τη λογική της πολυθρόνας. Προσπαθούμε για το Ηράκλειο της επόμενης δεκαετίας. Μια συμμαχία πυγμής και ήθους απέναντι στο λαϊκισμό και το σύστημα εξουσίας\” ανέφερε συγκεκριμένα ο γιατρός.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook