Μέχρι την Τετάρτη θα έχει απαντήσει ο Φερνάντο Σαντος σχετικά με την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έγινε απο το Γιώργο Σαρρή.

Στο περιθώριο της κλήρωσης της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τον καταρτισμό των ομίλων, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής συζήτησε με τον Φερνάντο Σάντος για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Η επαφή έγινε σε καλό κλίμα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε στον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι θα δώσει την οριστική του απάντηση μέχρι την Τετάρτη.

Ο 59χρονος προπονητής που έφτασε με καθυστέρηση στη Νίκαια της Γαλλίας καθώς έχασε την προγραμματισμένη πτήση από την Πορτογαλία, αφίχθη στο εκθεσιακό κέντρο λίγα λεπτά πριν από τη διαδικασία της κλήρωσης των προκριματικών του Euro 2016.

Στις τάξεις της ομοσπονδίας επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Φερνάντο Σάντος θα πει το «ναι» εντός της εβδομάδας και έτσι θα επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα δύο χρόνια, οδηγώντας τη «γαλανόλευκη» και στα τελικά του Euro της Γαλλίας.

Τι λένε οι Πορτογάλοι

Η παραμονή του Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να κερδίζει πόντους και γι’ ακόμα έναν λόγο.

Οι συμπατριώτες του, στα πηγαδάκια της κλήρωσης, έλεγαν ότι πιθανότατα έχει πάρει την απόφασή του, δίνοντας προβάδισμα στην Ελλάδα. «Δεν έχει παρουσιαστεί κάτι αξιόλογο από την Πορτογαλία, ίσως να είναι πιο κοντά στην Ελλάδα», ανέφεραν με χαρακτηριστικό τρόπο.
Αξίζει να αναφέρουμε τι δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στο τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του, SportTV σε ερώτηση για το μέλλον του αμέσως μετά την κλήρωση: «Θα δώσω άμεσα την απάντησή μου στον πρόεδρο. Φυσικά, δεν θα πω κάτι σε σας εδώ…»

Υπομονή μέχρι την Τετάρτη για το αν τελικά απαντήσει θετικά ο Φερνάντο Σάντος, στην πρόταση της ΕΠΟ για νέο συμβόλαιο με την Εθνική.

πηγή: novasportfm.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook