Την τέχνη της φωτογραφίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν στο πλαίσιο των μαθημάτων, που διοργανώθηκαν από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 17 Φεβρουαρίου 2014 στον χώρο του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων οι είκοσι περίπου συμμετέχοντες του πρώτου κύκλου μαθημάτων.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, που πραγματοποιήθηκαν εθελοντικά από τον φωτογράφο, Μανώλη Κονταξάκη, πραγματοποιήθηκε γενική προσέγγιση στην τέχνη της φωτογραφίας, ενώ έγινε και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στα φωτογραφικά δρώμενα.

«Κατά τον κύκλο τριών συν δυο μαθημάτων, κάναμε μια γενική προσέγγιση στη φωτογραφία, είδαμε και κρίναμε φωτογραφίες δικές μου και των παρευρισκόμενων μαθητών. Με τη βοήθεια του διαδραστικού πίνακα επισκεφθήκαμε ιστότοπους, όπου είδαμε τις τελευταίες εξελίξεις στα φωτογραφικά, κάναμε περιήγηση σε μεγάλους φωτογράφους…

Η επικοινωνία μέσω της γνώσης της φωτογραφικής τέχνης δίνει μεγαλύτερο έρεισμα στη χρήση και διάδοση της εικόνας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κονταξάκης, αναφερόμενος στο περιεχόμενο των μαθημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook