Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (ΔΟΚΟΙΠΠ) του Δήμου Χανίων συνεχίζει την προσπάθειά του για μια σύγχρονη επιστημονική ενημέρωση και επιμόρφωση των πολιτών με τη λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος, ανεξαρτήτως ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, που επιθυμεί να διευρύνει τα πνευματικά του ενδιαφέροντα και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του πάνω σε σύγχρονα επιστημονικά θέματα.Μέσα από οργανωμένους κύκλους μαθημάτων επίλεκτοι πανεπιστημιακοί καθηγητές θα διδάξουν σε θέματα του αντίστοιχου επιστημονικού τους πεδίου μελέτης.

Ο Β΄ Κύκλος Σπουδών του Ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 θα διεξαχθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Χώρα από 26 Φεβρουαρίου έως 30 Απριλίου 2014, με θέμα «ΥΓΕΙΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ» και περιλαμβάνει 8 δίωρα μαθήματα. Στο τέλος του προγράμματος θα απονεμηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως και την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, στα γραφεία του Δ.ΟΚΟΙ.Π.Π στο ισόγειο του Δημαρχείου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 28213 41628-630, υπεύθυνες: Κατερίνα Κουνελάκη και Κατερίνα Σεφερλή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook