Σοκ και φρίκη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Εύβοιας η είδηση του τραγικού τέλους μιας ηλικιωμένης, την ώρα που έκανε την βόλτα της, μαζεύοντας βόλτα.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή (23/02). Η 76χρονη είχε φύγει από το μεσημέρι από το σπίτι της, με σκοπό να πάει να μαζέψει χόρτα. Οι ώρες πέρασαν και η γυναίκα δεν φάνηκε, με τους συγγενείς της να κινητοποιούνται και να αρχίζουν να την ψάχνουν στα μέρη, όπου συνήθιζε να πηγαίνει.

Νωρίς το βράδυ αποκαλύφθηκε το τραγικό τέλος που είχε, καθώς τα ανίψια της την βρήκαν νεκρή μέσα σε ένα οικόπεδο, με το άψυχο σώμα της να είναι κατασπαραγμένο και διαμελισμένο από άγρια σκυλιά. Μάλιστα δύο εξ αυτών δεν δίστασαν να επιτεθούν στους συγγενείς, οι οποίοι τα απώθησαν με φτυάρια και τσουγκράνες που κρατούσαν.

Η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο δεν ήταν δυνατό να πάρουν το πτώμα της ηλικιωμένης καθώς υπήρχε ο κίνδυνος νέας επίθεσης από την αγέλη των σκύλων. Λύση στο πρόβλημα έδωσε εκπρόσωπος της τοπικής Φιλοζωικής, ο οποίος κατάφερε να ναρκώσει τα σκυλιά και να τα θέσει έτσι υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η 76χρονη, που έπασχε από την καρδιά της, τρόμαξε από τα σκυλιά, πιθανώς υπέστη ανακοπή και στη συνέχεια δέχτηκε επίθεση και την κατασπάραξαν, προκαλώντας τραύματα στο πρόσωπο και αποκολλώντας το αριστερό της χέρι. Φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Πληροφορίες από evia-press.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook