Μοιάζει με απίστευτο, αλλά δεν αποκλείεται όμως να είναι αληθινό: Ο γνωστός στο πανελλήνιο Χάρης Τομπούλογλου , μετά τη σύλληψή του για εκβίαση και παθητική δωροδοκία, όταν συνελήφθη να παίρνει «μίζα» 25.000 ευρώ, ως πρώην διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού, ετοιμάζεται τώρα να κατέβει ξανά ως υποψήφιος δήμαρχος, στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Στην κατεύθυνση αυτή συγκλίνουν όχι μόνο οι πληροφορίες από τις συγκεκριμένες περιοχές, αλλά και η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, που εικονίζει τον ίδιο σε … τσιμπούσι, μαζί με μέλη του συνδυασμού «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», στον οποίο είναι επικεφαλής!

Τυπικά βέβαια δεν υπάρχει κώλυμα, καθώς η υπόθεση θα έπρεπε να είχε τελεσιδικήσει, για να υπάρχει κώλυμα εκλογιμότητας. Αλλά επειδή πρακτικά αυτό είναι αδύνατον να συμβεί μέσα σε λίγους μήνες από τη σύλληψή του, ο Τομπούλογλου εμφανίζεται «άνετος και ωραίος» να προετοιμάζει την υποψηφιότητά του! Και όπως όλοι οι συλληφθέντες των τελευταίων μηνών για ζητήματα διαφθοράς, δεν αποκλείεται να υποστηρίξει και αυτός, για μία ακόμη φορά, ότι είναι «θύμα σκευωρίας». Τι να πει κανείς…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook