Σε πρότυπα ομάδων Super League πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ο Κισσαμικός.
Όσοι παρευρέθηκαν στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο οργάνωσης της εκδήλωσης από την ομάδα που εκπροσωπεί τα Χανιά στη Γ\’ Εθνική.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβάλλονταν βίντεο και φωτογραφίες από παιχνίδια του Κισσαμικού, ενώ για κάθε τιμώμενο πρόσωπο είχε προβλεφθεί να υπάρχει το αντίστοιχο βίντεο με φωτογραφικό υλικό.
Η σχετική ενημέρωση της Χανιώτικης ομάδας για την εκδήλωση αναφέρει τα εξής:

«Στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/02) το βράδυ, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ομάδας μας.
Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του Κισσαμικού, η οποία περιελάμβανε και αρκετές βραβεύσεις.
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Χανίων, κ. Γιώργο Βούρβαχη, για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, στο Αννουσάκειο Ίδρυμα, για το κοινωφελές έργο του, στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, Απόστολο Κελαΐδη, Αντώνη Κατσικανδαράκη και Θεοχάρη Χαιρετάκη και στον κ. Γιάννη Κουρτάκη, εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας \”Παραπολιτικά\”, η οποία είναι ο βασικός χορηγός εμφάνισης της ομάδας μας.
Ο κ. Κουρτάκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε, αλλά απέστειλε μήνυμα μέσω του οποίου ευχαριστούσε για την τιμή που του έγινε και γνωστοποιούσε ότι τα \”Παραπολιτικά\” θα είναι ο βασικός χορηγός εμφάνισης του Κισσαμικού και για τα επόμενα δύο χρόνια.
Στους εκπροσώπους των χορηγών αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας μας (Παραπολιτικά, Γιαννενάκης Α.Ε., EDEKA, Αφοί Σημαντηράκη) απονεμήθηκε από μια κορνίζα με την ομαδική φωτογραφία της ομάδας μας. 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβάλλονταν βίντεο με φωτογραφίες και πλάνα από τους αγώνες της ομάδας μας, όπως και κατά την βράβευση των τιμώμενων προσώπων υπήρχαν σχετικά βίντεο με φωτογραφικό υλικό».

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook