Στην εκπομπή “Το Πρωινό” ήταν καλεσμένος ο Άλκης Κούρκουλος, και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Έχουμε κάνει πλέον μια συμφωνία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθε ο Σπύρος στο θέατρο, γιατί το φλερτάριζε χρόνια το “ΚΑΠΠΑ” και τελικά έδεσε το γλυκό. Ευτυχώς ξέμπλεξα από τις παραγωγές – έχω κρατήσει μόνο τα Δευτερότριτα και την παιδική σκηνή.

Είμαι λίγο επιχειρηματίας ακόμα!» και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν είμαι πολύ καλός επιχειρηματίας. Καταστράφηκα οικονομικά, όπως το ακούς! Δεν έχασα απλώς λεφτά. Είναι extreme sport οι παραγωγές στο θέατρο, πρέπει να 'σαι παλαβός για να κάνεις παραγωγές. Δεν υπάρχει συνταγή στο θέατρο, είναι τρελά τα ποσά που χάνεις. Εγώ δεν ήθελα να “μπω” στο ταμείο, απλά είχα όνειρα. Και ξαφνικά έγινα λογιστάκος και έπαψα να είμαι ηθοποιός. Απλώς, έτυχε και ήρθε ο Σπύρος, αλλιώς θα ήμουν ακόμη εκεί».

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα και για την προσωπική του ζωή και ανέφερε: «Είμαι 47 ετών πλέον. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ. Δεν υποτάσσομαι στον γάμο, αλλά σε γυναίκες υποτάσσομαι. Υπάρχει κανένας άντρας που δεν έχει υποταχθεί σε γυναίκα; Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Αν θα το έκανα ποτέ, είναι επειδή θα αγαπούσα πάρα πολύ μια γυναίκα. Έχω κάνει, βέβαια, μεγάλες σχέσεις – λίγες, αλλά μεγάλες. Έχω συζήσει με σύντροφο, όπως όλα τα ζευγάρια, απλά δεν υπήρξε ένα στεφάνι. Και το παιδί νομίζω πως δεν έτυχε. Είναι όπως στα φέρνει η ζωή... Δεν είναι πως δεν θέλω, δεν έτυχε».

protothema.gr