Μία ιστορία αγάπης «γεννήθηκε» στα…οδοφράγματα στο ματωμένο Κίεβο εκεί, που πάνω από 70 άτομα έχασαν τη ζωή τους κατά την διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

Ανάμεσα στους διαδηλωτές η Lidia Pankiv, μια 24χρονη δημοσιογράφος η οποία λόγω της εμφάνισής της δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ένας αστυνομικός την είδε και την… ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, μέχρι που της έστειλε μήνυμα στο κινητό λέγοντάς της: «Θέλω να σε παντρευτώ».

Όπως εξηγεί η ίδια ήταν κοντά στους αστυνομικούς όταν φώναξε δυνατά το τηλέφωνό της σε μια φίλη της προκειμένου να την καλέσει, καθώς εκείνη ήθελε να την βοηθήσει η 24χρονη Lindia να βρουν ένα φίλο της ο οποίος είχε συλληφθεί.

Λίγο αργότερα είδε έκπληκτη ένα μήνυμα στο κινητό της αλλά δεν ήταν από την διαδηλώτρια αλλά από έναν αστυνομικό ο οποίος καθόταν ακριβώς μπροστά της.

«Παρά την αναταραχή άκουσα τον αριθμό του τηλεφώνου σου όταν το έδινες σε μια φίλη σου. Δεν ξέρω καν το όνομά σου. Καθόμουν την νύχτα με μια ασπίδα μπροστά σου και συνειδητοποίησα ότι θέλω να σε παντρευτώ» έγραφε το μήνυμα του.

Εκείνος την ερωτεύτηκε για το θάρρος που έδειξε κατά τη διάρκεια των αιματηρών διαδηλώσεων. Το ραντεβού ήρθε γρήγορα. Ερωτεύτηκαν τόσο πολύ ο ένας τον άλλον που αποφάσισαν μάλιστα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

star.gr