Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Πλατανιά θα αποτελέσει μήλον της έριδος στις εκλογές του Μαΐου, αφού αρκετοί είναι εκείνοι που το σκέφτονται ενώ άλλοι έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να κατέβουν ως υποψήφιοι κόντρα στο νυν δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη, ο οποίος κατά γενική ομολογία θεωρείται επιτυχημένος και δύσκολος αντίπαλος.

Οι περισσότεροι είναι πρόσωπα γνωστά στην «αυτοδιοικητική πιάτσα» που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τα δημοτικά πράγματα της περιοχής. Ωστόσο όμως, το τελευταίο διάστημα, συζητείται έντονα η πιθανή υποψηφιότητα ενός φρέσκου προσώπου που πολλοί λένε ότι θα έπαιζε δυνατά στην κούρσα για τον Δήμο.

Πρόκειται για γέννημα θρέμμα του Πλατανιά με ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και συχνή παρουσία στην περιοχή, που αν και νέος σε ηλικία έχει ήδη μια σημαντική επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της κεντρικής πολιτικής και όχι μόνο καθώς επί σειρά ετών είναι εκ των στενότερων συνεργατών σημαντικού Υπουργού με κομβικό ρόλο στην μεταρρύθμιση του Κράτους.

Μάλιστα, από την θέση του αυτή έχει συμβάλλει αθόρυβα αλλά αποφασιστικά στην επίλυση μιας σειράς προβλημάτων του Δήμου Πλατανιά, αλλά και θεμάτων σε άλλους δήμους του Νομού.

Αν και έχει βολιδοσκοπηθεί για τον Δήμο από πολλές πλευρές, ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Άσπονδοι φίλοι του λένε ότι διστάζει να κάνει κίνηση. Λέγεται πάντως ότι αν και ενδιαφέρεται για τον τόπο του και παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στο Δήμο, οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι τον κρατάνε προς το παρόν στην πρωτεύουσα, όπου θα αφήσει τον χρόνο να δουλεύει υπέρ του σε αυτή την φάση στοχεύοντας τις Δημοτικές Εκλογές του 2019.

Γιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook