Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε την Κυριακή (23/02) ο Α.Ο. Κεραμειά.
Η βραδιά περιελάμβανε και αρκετές βραβεύσεις σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στο σύλλογο.
Η σχετική ενημέρωση της ομάδας:
«Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Α.Ο. Κεραμειά στο κέντρο \”Κέραμος\” στη Μαλάξα το βράδυ της Κυριακής 23/2.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του τα μέλη των Δ.Σ. της ΕΠΣ Χανίων και του ΣΔΠ Χανίων, καθώς και πολύς κόσμος που απόλαυσε μία υπέροχη βραδιά με το Μάνο Δημητρίου και το συγκρότημά του.
Από το Δ.Σ. της ομάδας τιμήθηκαν ο πρώτος πρόεδρος του Α.Ο. Κεραμειά Ανδρέας Παπαδουλάκης για τη διαχρονική προσφορά του στην ομάδα (φωτ.), στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Γιώργο Βούρβαχη, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Χαλκιαδάκης, Τσαγκαράκης, Λουκόπουλος, Γληγόρης και Γεωργανάς.
Η είδηση όμως ήρθε από τον αντιπρόεδρο Πέτρο Χατζησταύρο, ο οποίος ανακοίνωσε πως με τη νέα χρονιά θα λειτουργήσουν, σε αθλητικό χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα, οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Α.Ο. Κεραμειά, με στόχο να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τα Κεραμειά -και όχι μόνο- ώστε να στελεχωθεί στο μέλλον η πρώτη ομάδα.
Από πλευράς του, ο πρόεδρος του Α.Ο. Κεραμειά Γιώργος Μπουρμπάκης ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν βοηθήσει την ομάδα, ειδικά στις δύσκολες στιγμές της, ενώ απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους Κεραμειανούς επιχειρηματίες να στηρίξουν όσο μπορούν το σύλλογο.
Άκρως εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων Γιώργου Βούρβαχη, ο οποίος εξήρε τις προσπάθειες που έγιναν φέτος από τον Α.Ο. Κεραμειά σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι της ομάδας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν μία τηλεόραση 42\” αξίας 400 ευρώ (αφοι Σκορδυλάκη), καθώς και ένα θερμαντικό σώμα αξίας 200 ευρώ (e-Οίκος), ενώ ο τυχερός της βασιλόπιτας κέρδισε μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από τα κρεοπωλεία Μπούρμπος».

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook