Πριν πέντε χρόνια επιστρέφοντας από μια επίσκεψη σε συγγενείς, η οικογένεια της Λούμπνα Καντέρ από το Τέξας είχε ένα τροχαίο ατύχημα που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειάς της:

Ενας άντρας που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ εμβόλισε από πίσω το αυτοκίνητό τους, όμως στο πίσω κάθισμα καθόταν στο καρεκλάκι του ο 2χρονος τότε γιος της. Το παιδί εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης τραυματίστηκε σοβαρά στον εγκέφαλο.

Το 80% του εγκεφάλου του μικρού παιδιού έπαθε μόνιμη βλάβη με αποτέλεσμα ο μικρός να χάσει ομιλία, κίνηση και όραση!

\"\"  \"\" 
Η μητέρα μέσα στον πόνο της και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια πήρε μία απόφαση: Θέλησε να επισκεφθεί τον υπαίτιο του τραγικού δυστυχήματος, Στιούαρτ Ρίτσαρντσον, στη φυλακή του Τέξας όπου περιμένει να γίνει η δίκη του επειδή λόγω νομικών προβλημάτων που έχουν ανακύψει δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν ήταν σπαραχτικές. Παρόλο που ο Στιούαρτ Ρίτσαρντσον δήλωσε μεταμέλεια και είπε στην τραγική μάνα ότι κάθε μέρα σκέπτεται την οικογένειά της και προσεύχεται γι\’ αυτούς, η μητέρα οργισμένη χτύπησε το γυάλινο διαχωριστικό που την χώριζε από τον άντρα που σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά της. Του φώναξε ότι ο γιος της πεθαίνει κάθε μέρα και της είναι αδύνατο να τον συγχωρήσει για ό,τι του συνέβη.

Η λεπτομέρεια που σόκαρε τους πάντες μέσα στη φυλακή ήταν ότι η μητέρα του μικρού Αμπντάλα κρατούσε στα χέρια της φωτογραφίες του παιδιού δείχνοντας πώς ήταν ο γιος της πριν το τραγικό γεγονός και πώς έχει γίνει σήμερα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook