Σε εκδήλωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και τις τοπικές εκλογές, προχώρησε η Κομματική Οργάνωση Βάσης Μεσσαράς στο πολύκεντρο του δήμου Φαιστού στις Μοίρες Ηρακλείου τη Δευτέρα 24.2.2014 στις 7μμ, με ομιλητή τον Βρύσαλλη Δημήτρη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κ.Κ.Ε. και Περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, \”πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κόμματος. Εργαζόμενοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι νέοι.

Παράλληλα, η εκδήλωση πήρε ένα ιδιαίτερο νεανικό στοιχείο από την θετική ανταπόκριση της ομάδας μαθητών που πήραν μέρος στον πανελλαδικό διαγωνισμό ομαδικών εργασιών της ΚΝΕ, να παρουσιάσουν στην εκδήλωση την εργασία τους με θέμα “ Θέμος Κορνάρος: Ο Φλογερός υπηρέτης της εργατικής αλήθειας!

Χαιρετισμό απηύθυνε η υποψήφια Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Φαιστού, Χουστουλάκη Γενοβέφα η οποία επισήμανε:

 “Σας ζητάμε σήμερα – και από αυτό εδώ το βήμα – στις εκλογές του Μάη να κάνετε πιο ισχυρό το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια και το Δήμο, ώστε πιο ενισχυμένο μαζί με το Λαό , με το εργατικό κίνημα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τη νεολαία, τις γυναίκες, να οργανώσουμε την αντίσταση , τη διεκδίκηση για ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων”.

Επίσης, τόνισε οτι “ Δεν πρέπει οι εργαζόμενοι να υποκύψουν στην κοροϊδία των κυβερνητικών υποψηφίων που εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί και δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζονται ως αυτοδιοικητικοί και αντιμνημονιακοί”.

“Οι τοπικές εκλογές, – όπως είπε χαρακτηριστικά – δεν είναι καλλιστεία προσόντων των υποψηφίων. Και στις τοπικές εκλογές συγκρούονται πολιτικές”, ενώ κάλεσε τους παρευρισκόμενους να βγουν μπροστά μαζί με τους κομμουνιστές μέσα από το λαϊκό κίνημα, να συμβάλλουν στη συγκρότηση της Λαϊκής Συμμαχίας, να παλέψουν συνολικά για έναν άλλο φιλολαϊκό δρόμο ανάπτυξης.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Βρύσαλλης Δημήτρης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κ.Κ.Ε. και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, ο οποίος επισήμανε οτι: “το ΚΚΕ, δίνει το χέρι σε όλους όσους πάλεψαν μαζί μας στις απεργιακές συγκεντρώσεις, ενάντια στα χαράτσια, στη διεκδίκηση για υγεία, παιδεία πρόνοια.

Σε όλους όσοι συμβάλλουν στην προσπάθεια οργάνωσης των εργατών, των αγροτών, των ΕΒΕ”. Επισήμανε ότι ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ συγκρούονται για το ποιος θα διαχειριστεί καλύτερα την καπιταλιστική κρίση και την ενδεχόμενη ανάκαμψη ενώ η φαγωμάρα τους είναι ποιος θα γίνει ο καλύτερος υπερασπιστής της ΕΕ πολιτικής.

Αφού αποκάλυψε το δήθεν αυτοδιοικητικό και αδοκίμαστο προφίλ που πλασάρει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ έχει ήδη διαχειριστεί Περιφέρειες, δήμους, σωματεία, συνδικάτα, με τον πιο αντιλαϊκό τρόπο και στόχο, κάλεσε τους παρευρισκόμενους σε πανστρατιά με τους κομμουνιστές γιατί όπως ανέφερε:

 “ Το ΚΚΕ είναι εγγύηση γιατί παλεύει με επίκεντρο τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα, δεν κουράζεται, αντέχει”. Κάλεσε σε συμπόρευση μαζί με το ΚΚΕ, την κάλπη και στους κοινωνικούς- ταξικούς αγώνες.

Στην οργάνωση της πάλης με στόχο τη διεκδίκηση άμεσων μέτρων ανακούφισης του λαού, την πάλη για την κατάκτηση της εργατικής – λαϊκής εξουσίας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook