Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ , πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 7 μμ πολιτική συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Δήμου Μαλεβιζίου με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Γωνιανάκη μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην συγκέντρωση , ο Γιάννης Γωνιάνακης σημείωσε ότι η μάχη των τριών εκλογικών είναι ενιαία σε όλη την χώρα , σαν ένας άνθρωπος θα δώσουμε την μάχη στα εργοστάσια στις επιχειρήσεις , στις λαϊκές γειτονιές , στα σχολεία , στις σχολές κατάρτισης , σε κάθε χώρο που ζει και στενάζει καθημερινά η εργατική λαϊκή οικογένεια.
Ο Γιάννης Γωνιανάκης κάλεσε τον λαό του Μαλεβιζίου να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές , στις Περιφερειακές , στις Δημοτικές εκλογές για να δημιουργηθεί μια ισχυρή εργατική λαϊκή αντιπολίτευση στην Ευρωβουλή, στην τοπική διοίκηση , στην Περιφέρεια. Σήμερα αυτό που χρειάζεται ο λαός δεν είναι μία κυβέρνηση αστική διαχείρισης , αυτή θα φτιαχτεί είτε με τον Σύριζα , είτε με την Νέα Δημοκρατία , η οποία θα διαχειριστεί τον πάτο της κρίσης και την αναιμική ανάπτυξη του κεφαλαίου , μία τέτοια κυβέρνηση θα είναι σίγουρα αντιλαϊκή. 
Ο λαός χρειάζεται σήμερα να πάρει την υπόθεση στα χέρια του , να οικοδομήσει την μεγάλη λαϊκή συμμαχία που θα συμβάλει στον αγώνα για να ανατραπούν οι αντιλαϊκοί νόμοι , για να ανοίξει ο δρόμος για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών , το ΚΚΕ θα δώσει το παρόν με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων σε μία λαϊκή διακυβέρνηση όπου θα κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής , θα αποδεσμεύσει την χώρα από την ΕΕ και θα διαγράψει το χρέος.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε σήμερα να βγει νικητής ο λαός , προϋπόθεση αποτελεί η ισχυροποίηση του ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ.!!! 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου με τη Λαϊκής Συσπείρωση Μιχάλης Χουστουλάκης στον χαιρετισμό του σημείωσε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ και σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο Η φωνή του ΚΚΕ αποτέλεσε την μόνη φωνή αντιπολίτευσης στον Δήμο την προηγούμενη τετραετία, αντιστάθηκε στην εφαρμογή κάθε αντιλαϊκής επιλογής της Δημοτικής Πλειοψηφίας και διεκδίκησε μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο μέτρα ανακούφισης για κάθε λαϊκό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η λαϊκή εργατική οικογένεια, από τα χαράτσια στο νερό, την υποχρηματοδότηση των σχολείων. Παράλληλα από κοινύ με την Λαική Επιτροπή της περιοχής και τα ταξικά συνδικάτα ανέδειξαν την αιτία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εργατική λαϊκή οικογένεια και συνέβαλαν στην οργάνωση της λαικής πάλης.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook