Ξεκάθαρος ως προς την απόφασή του να μην αποσυρθεί από τη μάχη για το Δήμο δηλώνει ο Νικήτας Κακλαμάνης, λέγοντας παράλληλα ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής μόνο εφόσον οι πολίτες τον τιμήσουν και τον εκλέξουν δήμαρχο.

Σε διαφορετική περίπτωση, εξήγησε, οφείλει να παραμείνει για να τιμήσει τους αθηναίους που τον εξέλεξαν στη Βουλή.

«Έξι φορές με εξέλεξαν βουλευτή οι Αθηναίοι δεν ήθελαν να με αφήσουν. Εμένα η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι όψιμη, εγώ έμεινα ενεργός στο δημοτικό συμβούλιο, άλλοι έφευγαν» πρόσθεσε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι είναι ο μόνος ανεξάρτητος υποψήφιος δεδομένου ότι δεν στηρίζεται από κανένα κόμμα.

«Ευχαριστώ τον κύριο Καμίνη που έδωσε τον ορισμό του ανεξάρτητου δημάρχου, γιατί αυτός ακριβώς είμαι εγώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη είπε ότι στα 3,5 χρόνια της θητείας του δεν έχει παρουσιάσει κανένα έργο, όπως προκύπτει από τον απολογισμό του έργου του.

Ο ίδιος δεσμεύθηκε ότι η πρώτη του προτεραιότητα αν εκλεγεί θα είναι η κοινωνική συνοχή. Σχολιάσε μάλιστα: «η αυτοδιοικήση αυτή τη στιγμή δεν έχει πλέον την αίγλη της παλαιότερης εποχής, είναι περισσότερο λάντζα. Είναι ο αγώνας να βρεις λύσεις με λιγότερα έσοδα.»

Για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη είπε ότι θα τον κρίνει όταν ανακοινώσει το πρόγραμμά του. «Τον περίμενα όμως περισσότερο ακτιβιστή. Το είπα και στον ίδιο ότι πρώτα έπρεπε να ανακοινώσεις την υποψηφιότητά σου και μετά να έρθει το κόμμα να σε στηρίξει.»

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook