Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα προγράμματα για ενήλικες στο Δήμο Φαιστού. Καθημερινά ξεκινούν νέα τμήματα σε πολλά και διαφορετικά αντικείμενα. Ανάμεσα σε αυτά είναι η φωτογραφία, το θέατρο, η διακόσμηση, τα ιταλικά, τα ισπανικά, τα γερμανικά και πολλά άλλα. Μέχρι στιγμής από την αρχή της εκπαιδευτικής περιόδου τον Οκτώβριο του 2013 έως και σήμερα έχουν υλοποιηθεί δεκάδες τμήματα σε πολλά και διαφορετικά εκπαιδευτικά αντικείμενα.
Πραγματικά είναι πρωτόγνωρο για τον Δήμο Φαιστού η συμμετοχή και η προθυμία των πολιτών να θέλουν, να συμμετέχουν και να παρακολουθούν τόσα προγράμματα. 
Οι εκατοντάδες αιτήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες είναι πάρα πολλές και σκοπός του Δήμου Φαιστού και των υπευθύνων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης είναι να παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες τουλάχιστον ένα πρόγραμμα δια βίου μάθησης. 
Για το λόγο αυτό σταματούν προσωρινά οι αιτήσεις την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Σε ενδεχόμενο που υπάρξουν κάποιες κενές θέσεις θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για να προσέλθουν όσοι επιθυμούν να κάνουν την αίτηση τους.
Παρακαλούνται πολύ όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα άμεσα να προσέλθουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο γραφείο δημάρχου στις Μοίρες είτε στο ΚΕΠ Τυμπακίου και Ζαρού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook