Ανάρπαστα προϊόντα, διαγωνισμοί, παιχνίδια, επιδείξεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις στα καταστήματα Praktiker
Η Praktiker Hellas γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα και μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στο Φεστιβάλ Ανακαίνισης και Κατασκευών, που διοργανώνει από τις 2 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου. 
Μία μεγάλη συλλογή ποιοτικών προϊόντων, σε μοναδικές τιμές, βρίσκεται στη διάθεσή μας, για έξυπνες και οικονομικές αγορές που θα αναβαθμίσουν τους χώρους τους σπιτιού ή του κήπου μας και θα αλλάξουν τη διάθεσή μας. 
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, μπορούμε να επισκεφθούμε την κινητή έκθεση Let’s Colour Tour της ΒΙΒΕΧΡΩΜ στα καταστήματα Praktiker, να κερδίσουμε δωροεπιταγές ταξιδίου και να ενημερωθούμε για διακόσμηση, tips και ιδέες γύρω από το χρώμα από ομάδα ειδικών.
Παράλληλα, υλοποιούνται δύο μεγάλοι διαγωνισμοί με τις εταιρείες BLACK & DECKER και BOSCH, όπου με αγορές εργαλείων προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις για μεγάλα δώρα αλλά και μετρητά. 

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με τον Online Διαγωνισμό Φωτογραφίας, όπου το κοινό προσκαλείται να φωτογραφίσει την «ψυχή» του σπιτιού του. Οι νικητές, οι οποίοι θα επιλεχθούν σε συνεργασία με το κολλέγιο Τέχνης και Design ΑΚΤΟ, θα κερδίσουν σημαντικά δώρα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να εμπνευστούν από την έκθεση φωτογραφίας, με έργα των νικητών-φοιτητών του ΑΚΤΟ στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Η Ψυχή του Ελληνικού σπιτιού», που θα φιλοξενείται στα καταστήματα της Praktiker έως τα τέλη Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.praktiker.gr.
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook