Την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε τη Δευτέρα (24/02) το βράδυ ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων \”Ο Παγκρήτιος\”.
Προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο προπονητής Σάκης Τσιώλης, που δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία του στα Χανιά και ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την τιμή που του έκανε. 

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον αντιπρόεδρο της Ε.Π.Ο. και πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Χανίων Γιώργο Βούρβαχη, στον Σάκη Τσιώλη, στον Ενωσιακό προπονητή Γιάννη Μηνά, στον παλαιό πρόεδρο του Άρη Βουκολιών Μιχάλη Φαντάκη, στον τερματοφύλακα της Ιωνίας 2000 Γιάννη Μαργαρώνη, στον παλαίμαχο διαιτητή Γρηγόρη Λέττα και στον δημοσιογράφο Βασίλη Φουντουλάκη. 

Χαιρετισμό απηύθυναν, πέρα από τους κ. Βούρβαχη και Τσιώλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, εκ μέρους των Δήμων Χανίων και Πλατανιά οι Μιχάλης Σχοινάς και Πολυχρόνης Σημαντηράκης, αντίστοιχα, ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας Βαγγέλης Πρόκος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκης.

Στην εκδήλωση προς τιμήν του Σάκη Τσιώλη χόρεψε το μουσικό συγκρότημα \”Πελασγοί\”, με τον Έλληνα προπονητή στη συνέχεια να σηκώνεται στην πίστα για ένα σιγανό πεντοζάλη! 

Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μανόλης Πηγουνάκης, που ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τους χορηγούς της βραδιάς για τη σημαντική τους συμβολή στην πραγματοποίησή της. 

Ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας ήταν και το Flashnews.gr, ενώ χορηγοί ήταν οι ομάδες Πλατανιάς, Κισσαμικός και Άρης Βουκολιών.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Εκλογή Ανδρεάδη στην Ο.Π.Π.Ε. 

Όπως έγινε γνωστό στην εκδήλωση από τον κ. Πρόκο ο Μανώλης Ανδρέαδης εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της Ο.Π.Π.Ε.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο \”Παγκρήτιος\”:


«To Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανιών «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη να γνωστοποιήσει και να συγχαρεί το συνάδελφο Μανώλη Ανδρεάδη για την εκλογή του ως μέλος στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.
 
Για το Δ.Σ.
 
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ                                               ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook