Υπό την επίβλεψη του Γουίλιαμ Τζέραρντ ξεκίνησε το 1ο Soccer School στα Καθιανά, που διεξάγεται στα πλαίσια του προγράμματος Liverpool F.C. Foundation.
Η σχετική ενημέρωση του Πανακρωτηριακού:

«Ξεκίνησε σήμερα το 1ο Soccer School για την Ακαδημία μας, που διεξάγεται στα πλαίσια του προγράμματος Liverpool F.C. Foundation. Ο William GERRARD, απεσταλμένος προπονητής των ακαδημιών της Liverpool, είχε την 1η του επαφή με τα παιδιά και τους προπονητές της ακαδημίας μας, μεταφέροντας τις προπονητικές κατευθύνσεις, τον τρόπο εκπαίδευσης και την φιλοσοφία που ακολουθείται από την Liverpool στις ακαδημίες της, το γνωστό \”The Liverpool way\”, όχι μόνο για την ανάπτυξη και ανάδειξη παικτών υψηλού επιπέδου, αλλά και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, τομέας που σίγουρα η φημισμένη Αγγλική ομάδα, έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες.

Το Soccer School θα συνεχιστεί την Τετάρτη και την Πέμπτη, ώστε όλα τα τμήματά της ακαδημίας μας από 5-16 ετών να πραγματοποιήσουν δύο (2) προπονήσεις με τον W. GERRARD, ο οποίος εκτός των άλλων θα αναλύσει, σε ειδική εκδήλωση προς τους γονείς, το τρίπτυχο Παιδί-Γονείς-Προπονητές. Επίσης, θα συζητήσει με τους προπονητές το coaching manual των σχολών της Liverpool, το οποίο ήδη εφαρμόζει η ακαδημία μας από 1η Οκτωβρίου. Επισημαίνεται, πως στις προπονήσεις μπορούν να πάρουν μέρος μόνο αθλητές της ακαδημίας του Πανακρωτηριακού Α.Ο, ωστόσο το πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσουν και γονείς-παιδιά και προπονητές άλλων ακαδημιών».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook