Στα «πράσα» έπιασε ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας «El diario Montañes» τον πρώην πρόεδρο της αυτόνομης κοινότητας της Κανταβρίας και αρχηγός τοπικού κόμματος, Miguel Angel Revilla.

Παρά τα 71 του χρόνια, ο Ισπανός πολιτικός δεν μπορεί να αντισταθεί στις όμορφες παρουσίες, αφού «συνελήφθη» από ρεπόρτερ να διαβάζει περιοδικά ερωτικού περιεχομένου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του τοπικού Κοινοβουλίου.

Οι επίμαχες φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ο 71χρονος να κοιτά σχολαστικά τις γυμνές κοπέλες, έκαναν σε λίγες μόνο ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και έγιναν το πρώτο θέμα στο Twitter για τους Ισπανούς.

Όμως, τα πράγματα έμελλαν να γίνουν ακόμη χειρότερα για τον Revilla όταν έγινε αντιληπτό ότι είχε βάλει το περιοδικό «Interviu» μέσα σε έναν φάκελο που έμοιαζε υπηρεσιακός, για να μην μπορεί να καταλάβει κανείς τι έκανε, την ώρα που συνεδρίαζε το συμβούλιο!

Πάντως, η απάντηση του Miguel Angel Revilla ήταν πως το περιοδικό δεν ήταν δικό του και ότι απλά το ζήτησε για να διαβάσει ένα άρθρο σχετικά με τον πρώην πρόεδρο της τράπεζας Caja Madrid, Miguel Blesa...

«Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο για τον Blesa, σίγουρα με έπιασαν να το διαβάζω», ανέφερε στο Twitter!
protothema.gr