Ξεκίνησαν οι εργασίες Ανάπλασης και Αναμόρφωσης στην Ιστορική συνοικία της Ανάληψης στο κέντρο της πόλης που αλλάζει όψη λειτουργικά και αισθητικά με νέο δίκτυο πεζόδρομων.
Σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης περπάτησε μαζί με κατοίκους της συνοικίας στους δρόμους όπου εκτελούνται τα έργα και ενημερώθηκε από τους επιβλέποντες για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν.
Παράλληλα ο Δήμαρχος έδωσε κατευθύνσεις ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να ολοκληρωθεί το έργο εντός χρονοδιαγράμματος.
«Το σπουδαίο αυτό έργο, δήλωσε ο Δήμαρχος θα αναβαθμίσει μια από τις ιστορικότερες συνοικίες την Ανάληψη συνδέοντάς τη παράλληλα με τον υπόλοιπο αστικό ιστό του Ηρακλείου.
Στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, επεσήμανε ο κ. Κουράκης, είναι η αναβάθμιση όλων των συνοικιών του Ηρακλείου και παρεμβάσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης αφού υπάρχει πλήρης και ολοκληρωμένος σχεδιασμός με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των Δημοτών. 
Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οδοφωτισμό, πλακοστρώσεις, χώρους πρασίνου και συμπλήρωση του δημοτικού δικτύου ομβρίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook