Για την εμπειρία των δοκιμαστικών στη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ αλλά και για το παιχνίδι με τους Τράχωνες μίλησε ο νεαρός γκολκίπερ του Κισσαμικού Κωνσταντίνος Κοντοπίδης.

Αναλυτικά το βίντεο και οι σχετικές δηλώσεις:«Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα, που κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει να παρουσιαστούμε θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Για την αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων: «Σίγουρα είχαμε μια αγωνιστική απραξία, αλλά ήταν αρκετός χρόνος για να δουλέψουμε σε αυτά που θέλει ο προπονητής μας. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα το κερδίσει αυτός που το θέλει πιο πολύ. Εδώ πέρα στον πρώτο γύρο χάσαμε από ένα τυχερό γκολ, οπότε πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα στα ίσα».

Για τη δοκιμή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ: «Είναι κάτι καταπληκτικό. Ήταν πέρα  από τα όνειρά μου. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Οι άνθρωποι εκεί αντιλαμβάνονται τα πάντα τελείως διαφορετικά. Ζούνε και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Δουλεύουνε με πολύ επαγγελματισμό και βοηθάνε όλα τα παιδιά που βρίσκονται εκεί να μάθουν όλα τα μυστικά».

Για τις λεπτομέρειες της δοκιμής του: «Περισσότερο ήθελαν να δουν κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι αυτό κοιτάνε περισσότερο κι ό,τι αδυναμία προκύψει στη συνέχεια θα σε δουλέψουν και θα σε βελτιώσουν 100%. Θέλουν να δουν αν το… έχεις. Αν το… έχεις θα σε φτιάξουν όπως πρέπει».

Για το αν του δοθεί ξανά η ευκαιρία: «Είναι πολύ πιθανό. Έκανα αρκετά καλές προπονήσεις. Άφησα καλές εντυπώσεις απ’ ότι μου είπαν και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».