Με δελτίο τύπου οι κ.κ. Γ. Τσαγκαράκης και Σ. Νικηφοράκης εκφράζουν την στήριξη τους στον υποψήφιο Μανόλη Ντουντουλάκη του συνδυασμού «Νέα Εποχή» για τον Δήμο Πλατανιά στα Χανιά.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

«Κοινή διαπίστωση όλων μας είναι ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή του Δήμου Πλατανιά με Δήμαρχο τον κον Γ. Μαλανδράκη δυστυχώς απέτυχε. Απέτυχε στην διεκδίκηση και αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων, για την υλοποίηση των μεγάλων έργων και υποδομών, αλλά κυρίως απέτυχε, στην ορθολογική αξιοποίηση, των ίδιων πόρων, σε έργα ανάγκης και όχι βιτρίνας.

Δεν υπήρξε όραμα και σχεδιασμός για ισόρροπη ανάπτυξη, συντονισμός για την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη, προτάσεις για καινοτόμες δράσεις, στην καθημερινότητα του Δημότη (καθαριότητα, αγροτική οδοποιία, συντήρηση υποδομών, κοινωνικές δομές κτλ).

Αντίθετα επικράτησε η ανεπάρκεια η κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση, η αναξιοκρατία, η άκρατη ρουσφετολογία, η σπατάλη πόρων για την εξυπηρέτηση των λίγων ημετέρων. Μετά από επίμονες διαβουλεύσεις, με τα στελέχη μας αλλά και με την κοινωνία, διαπιστώσαμε ότι μόνο όλοι μαζί, δημότες, φορείς, στελέχη της αυτοδιοίκησης, μπορούμε και αξίζουμε για ένα Δήμο, που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

Διαπιστώσαμε μετά από ώριμη σκέψη, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, κομματικές σκοπιμότητες, τοπικές αντιπαλότητες, ότι συμφωνούμε σε ένα πλαίσιο αυτοδιοικητικών αρχών και αξιών και συναποφασίσαμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Μανόλη Ντουντουλάκη του επικεφαλής της παράταξης ως νέου Δημάρχου στον Δήμο Πλατανιά.

Ο Μανόλης Ντουντουλάκης γνωστός επιχειρηματίας, έμπειρος αυτοδιοικητικός, έντιμος συνδημότης μας, μπορεί να ενώσει την κοινωνία μας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε και να δουλέψουμε, για το μέλλον του τόπου μας.

Για τις παρατάξεις, Γιώργος Τσαγκαράκης – Στέλιος Νικηφοράκης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook