Και ποια δεν θέλει λαμπερά μαλλιά; Υγιή μαλλιά που γυαλίζουν είναι ο διακαής πόθος κάθε γυναίκας.

Κάθε φορά που σκεφτόμαστε περιποίηση των μαλλιών ψάχνουμε κάτι που πέρα όλων των άλλων που έχουμε ανάγκη θέλουμε να μας χαρίζει και λάμψη.

Οι τρόποι που θα έχετε δοκιμάσει προφανώς θα είναι αρκετοί αλλά οι παρακάτω φυσικές θεραπείες ίσως σας έχουν ξεφύγει.

1. Τα φυσικά έλαια δεν είναι αποτελεσματικά μόνο για ενυδάτωση αλλά και για λάμψη. Δοκιμάστε να βάλετε στα μαλλιά σας λάδι καρύδας, έλαιο από αβοκάντο

ή ακόμα και ελαιόλαδο μία ώρα πριν το λούσιμο. Όταν τελειώσετε και με το conditioner τα μαλλιά σας θα ακτινοβολούν.

2. Το καθημερινό λούσιμο δεν συνεπάγεται και λαμπερά μαλλιά. Αφήστε τα να αναπνεύσουν και να κάνουν μόνα τους τις διεργασίες που πρέπει. Μην φοβάστε! Για μία μέρα δεν λαδώνουν.

3. Δοκιμάστε να λουστείτε με παιδικό σαμπουάν. Εκτός του ότι τα μαλλιά σας θα μυρίζουν υπέροχα, θα αποκτήσουν και την λάμψη που έχουν τα μαλλιά των παιδιών.

4. Μην ξεχνάτε ποτέ το conditioner. Ψάξτε να βρείτε το σωστό για τα μαλλιά σας και μην παραλείπετε να το χρησιμοποιήσετε μετά το λούσιμο. Τα σωστά ενυδατωμένα μαλλιά είναι φυσικό να λάμπουν.

5. Κι ακόμη ένας νόστιμος τρόπος για να έχετε λαμπερά μαλλιά είναι να καταναλώνετε τροφές με υγιή λιπαρά, όπως τα αμύγδαλα, τα καρύδια, ο τόνος και ο σολομός. Πέραν της λάμψης, τα υγιή λιπαρά βοηθούν τα μαλλιά να μακραίνουν γρήγορα και να είναι δυνατά.

jenny.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook