Όλο και περισσότερα στοιχεία αποκαλύπτονται για τη δράση του ανήλικου που αποπειράθηκε να σκοτώσει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Πάτρα εμβολίζοντας τη μηχανή τους με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Ήδη διαπιστώθηκε ότι έχει διαπράξει περισσότερες από 100 ληστείες και κλοπές με συνολική λεία ύψους 217.132 ευρώ.
Άλλες 14 περιπτώσεις προστέθηκαν σε όσα είχαν ήδη αποκαλυφθεί από τον Νοέμβριο του 2012 και τον περασμένο Ιανουάριο για τον 17χρονο που δρούσε στην Πάτρα, την Κάτω Αχαΐα και το Κιάτο Κορινθίας και είχαν οδηγήσει στην έκδοση δυο ενταλμάτων σύλληψης και βίαιης προσαγωγής από την Α΄ Ανακρίτρια Πατρών, τα οποία εκκρεμούσαν σε βάρος του.
Ο ανήλικος κακοποιός, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, κατηγορείται επιπρόσθετα για πέντε ληστείες και κλοπές στην Κάτω Αχαΐα, άλλες τρεις στην Πάτρα, δυο στα Σαγαίικα και από μια στα Καμίνια, τα Λουσικά, τον Αλισσό και την Αγυιά Πατρών. Για όλα αυτά, σχηματίστηκαν συμπληρωματικές δικογραφίες και οι έρευνες για την εμπλοκή του και σε άλλα αδικήματα συνεχίζονται. 
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook