Ούτε αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ ο Κύδωνας. Η Χανιώτικη ομάδα αν και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση γνώρισε την ήττα στο Κλαδισσό με 29-27 για την 14η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών.
Ο Κύδωνας πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις απέναντι στη πρωτοπόρο της Α1 αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να αποφύγει την 6η του ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Το ματς κρίθηκε στο τέλος, όταν ο Κύδωνας με ηγέτη τον Νίκο Κοκολοδημητράκη κατάφερε να γυρίσει το ματς και να ισοφαρίσει σε 25-25ʼ στο 51ʼ καλύπτοντας την διαφορά που είχε δημιουργήσει η ΑΕΚ και είχε φτάσει τα 6 τέρματα. Η εμπειρία της Ένωσης όμως σε συνδυασμό με την μεγάλη κλάση του Χριστόφορου Μπακαούκα ο οποίος ανάλαβε να βγάλει την ομάδα του από το αδιέξοδο χάρισαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Με τέσσερα γκολ του Μπακαούκα η ΑΕΚ (που είχε και τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων της) προηγήθηκε 29-26 και έστω και δύσκολα πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, αφήνοντας στον Κύδωνα ανάμεικτα συναισθήματα: Ικανοποίηση για την εμφάνιση, πίκρα για την ήττα που τον άφησε στη μέση της βαθμολογίας, ενώ αγνοεί ακόμα τη νίκη μέσα στο 2011.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Για άλλη μια φορά χαλαρώσαμε (στο 40\’) όταν πήραμε 6 γκολ διαφορά. Ο Κύδωνας μπήκε στο ματς και έγινε πολύ επικίνδυνος. Στο φινάλε του αγώνα δείξαμε μεγαλύτερη ψυχραιμία και κερδίσαμε. Ο παλμός στην εξέδρα ήταν εξαιρετικός».

Τα δεκάλεπτα: 6-5, 8-9, 11-15 (ημχ.), 17-21, 24-25, 27-29

ΚΥΔΩΝ (Μάκης Οικονομάκης): Μπιτσάκης, Καμαριανάκης, Σταμπουλής 1, Μυντιλάκης, Κοκολοδημητράκης Ν. 11, Κοκολοδημητράκης Σ. 1, Ελευθερουδάκης 1, Ρηγάτος, Φαλτσέτας 1, Φίλιτς 6, Μίκοβιτς 5, Τσαβδάρης 1, Γεωργιάδης, Αδαμίδης.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 14, Μεγαλοοικονόμου 2, Γεωργιάδης 5, Μάνιτς 5, Βακάλης, Κουλούρης, Παπαδόπουλος 2, Κόντης, Συγγάρης, Ασαρίδης, Τσαούσης, Τούτσης, Πάρκχανιουκ 1.

Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν

Κόκκινες: 59:34 Μίκοβιτς (επικίνδυνο παιχνίδι, κρατήθηκε δελτίο), 49:02 Τσαβδάρης (επικίνδυνο παιχνίδι),

Δίλεπτα: 8-6

Πέναλτι: 8/10-3/4

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook