Συνάντηση για τον συντονισμό και την καλύτερη δυνατή παρουσία της Κρήτης στην Τουριστική έκθεση στο Βερολίνο πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη και τουριστικών φορέων.

Είναι η πρώτη φορά φέτος που η Κρήτη δια της Περιφέρειας, θα έχει στην έκθεση δικό της περίπτερο και τα μηνύματα-όπως αναφέρθηκε- από το κλίμα που διαμορφώνεται είναι θετικά για την Κρήτη και τον τουρισμό της.

Για την παρουσία της Κρήτης στην έκθεση γίνεται αυτή την περίοδο συστηματική προβολή στο εξωτερικό, ενώ από την Περιφέρεια έχουν σταλεί 150 προσωποποιημένες προσκλήσεις σε διεθνή μέσα ενημέρωσης για στοχευμένες συναντήσεις στο περίπτερο της Κρήτης.

Η Περιφέρεια Κρήτης επίσης σε συνεργασία με το ΙΤΕ θα εγκαταστήσει στο χώρο της έκθεσης τις καινοτόμες διαδραστικές εφαρμογές προβολής με στόχο τη «ζωντανή» παρουσία του νησιού μας στους χιλιάδες ξένους τουριστικούς παράγοντες και πολίτες στην καρδιά του Βερολίνου.

Παράλληλα η Κρήτη ,όπως αναφέρθηκε, θα έχει καθημερινή παρουσία στο κέντρο τύπου, για την πληροφόρηση των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook