Το \”Πρωινό Μou\” κατέβηκε τις δύο προηγούμενες ημέρες στην τηλεοπτική αρένα, χωρίς τους βασικούς παρουσιαστές του ! Μετά τη Φαίη Σκορδά που λείπει από το τηλεοπτικό της πόστο, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο μωράκι της, από το πλατό του Μεγάλου Καναλιού απουσίαζε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα σκωληκοειδίτιδας

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να αναλάβει μόνος του το τιμόνι της εκπομπής και έχει η αλήθεια είναι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε, το αν τα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και κυρίως; Της AGB.

Η AGB,λοιπόν, μίλησε και έδωσε στην εκπομπή του Mega 23,3% στο σύνολο της τηλεθέασης, ενώ σε κάποια στιγμή η εκπομπή έφτασε και το 25,3%. Αυτό σημαίνει πως ο Δημήτρης τα πήγε αρκετά καλά, παρά το γεγονός πως έχασε δύο-τρεις μονάδες στο σύνολο της εκπομπής.

Μονάδες τις οποίες… άρπαξαν από τα μαλλιά τα αγόρια του ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα το \”10 με 1 μαζί\”, να φτάσει το 16,0% στο σύνολο. Η Ελένη Μενεγάκη τώρα, κινήθηκε στα κλασικά για εκείνη επίπεδα με την εκπομπή να αγγίζει το 13,5% στο σύνολο, ενώ έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε, πως η εκπομπή την πρώτη ώρα που ήταν στον αέρα, υπήρξε τέταρτο που έπεσε μέχρι και κάτω από την… βάση της τηλεθέασης, με 9,8% !

tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook