Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Σήμερα Παρασκευή 28/02

• Πραγματοποιήθηκε περιοδεία από το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ , και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στη μάντρα του Δήμου.

• Πραγματοποιήθηκε περιοδεία από το Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ , και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στο εργοστάσιο «MEGA PLAST» στη ΒΙΠΕΗ

Πέμπτη 06/03

• Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Τα προβλήματα της προσχολικής αγωγής και οι θέσεις του ΚΚΕ», την Πέμπτη 6 Μαρτίου και ώρα 6.30μμ στη Δημοτική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (Παλαια Λαχαναγορά). Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Συντυχάκης , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.