Για περίεργες παρεμβάσεις που στοχεύουν στην διάλυση της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων κάνει λόγο ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου Ειδικών Φρουρών Κρήτης.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
\”Το Δ.Σ της ένωσης μας, νιώθει ότι είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει τους πολίτες της Κρήτης για το μέλλον της ΥΠ.ΑΣ.Ε.Κ. καθώς και τα μέλη της ώστε να γνωρίζουν ένα κομμάτι από τα παρασκήνια και τα όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή αλλά και από την ίδρυση των Τ.Α.Ε.
Εξυπακούεται ότι η ένωση μας ζητούσε και ζητάει το αυτονόητο, το οποίο είναι η διατήρηση η ακόμα και η αναβάθμιση της ΥΠ.ΑΣ.Ε.Κ. όχι για λόγους εγωιστικούς όπως πολλοί μας προσάπτουν, αλλά διότι το ζητάνε και το απαιτούν οι νομοταγείς πολίτες της Κρήτης οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο της συγκεκριμένης υπηρεσίας ως την μοναδική που είναι δίπλα τους, ειδικά στην κρητική ύπαιθρο. 
Αδυνατούμε να κατανοήσουμε, όχι μόνο εμείς αλλά και κάποια υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, τον επίμονο πόλεμο που δέχεται η συγκεκριμένη υπηρεσία από συγκεκριμένους φορείς που ζητούν και απαιτούν με υπογραφές την διάλυση, της φέροντας ως δικαιολογία τη καλύτερη αστυνόμευση, παρόλη την αποδεδειγμένη και με αριθμούς αποτελεσματικότητα της όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το αίσθημα ασφαλείας που έχει επιφέρει στην Κρήτη. 
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τονίσουμε σε όλους και ειδικότερα στους νομοταγείς πολίτες της Κρήτης ότι οι παρεμβάσεις μας για το συγκεκριμένο θέμα έφτασαν μέχρι την πολιτική και φυσική ηγεσία της αστυνομίας στην Αθήνα καθώς και σε τοπικούς φορείς και βουλευτές του νησιού μας μέσω προσωπική συνάντησης αλλά και με δελτία τύπου.
Είμαστε υπερήφανοι για το σημαντικό και σπουδαίο αστυνομικό έργο που επιτέλεσαν και επιτελούν οι συνάδελφοι μας που υπηρετούν στην συγκεκριμένη υπηρεσία, ειδικοί φρουροί- αστυφύλακες- αξιωματικοί, παρόλο τον ‘’πόλεμο’’ που δέχονται όλα αυτά τα χρόνια. Επομένως θεωρούμε ότι ήρθε η στιγμή που επιτέλους πρέπει να πάρουν και επίσημα θέση όλοι οι φορείς της Κρήτης απέναντι στον κρητικό λαό για την διατήρηση η όχι της ΥΠ.ΑΣ.Ε.Κ και ως επακόλουθο των Τ.Α.Ε.
ΑΡΚΕΤΑ ..\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook