Η φετινή συνεργασία του Πάνου Καλίδη με τον Χρήστο Χολίδη όπως φαίνεται δεν είναι και η καλύτερη, αφού η σχέση των δύο τραγουδιστών κρέμεται από μία κλωστή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso».

Σε πρόσφατη κοινωνική εκδήλωση (σ.σ στα γενέθλια του παιδιού ενός κοινού τους φίλου) οι δύο τραγουδιστές δεν αντάλλαξαν μεταξύ τους, ούτε μία κουβέντα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Μάλιστα ο Πάνος Καλίδης έφυγε μαζί με την οικογένειά του από το πάρτι μέσα σε ελάχιστα λεπτά φανερά δυσαρεστημένος, γιατί δεν είχε ενημερωθεί από πριν πως καλεσμένος θα ήταν και ο συνεργάτης του.

Η σχέση τους άρχισε να κλονίζεται όταν ο Χρήστος Χολίδης σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους δεχόταν ένθερμες θαυμάστριες στο καμαρίνι του, κάτι που δεν άρεσε ως εικόνα στον Πάνο Καλίδη, λένε άνθρωποι που εργάστηκαν στο μαγαζί.

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, δεν άργησε να έρθει και η απάντηση της συζύγου του Πάνου Καλίδη, Λεάννας Μάρκογλου, η οποία φανερά εκνευρισμένη, έδωσε τα «συγχαρητήριά» της στη δημοσιογράφο της εφημερίδας.

Για του λόγου του αληθές…

\"leanna\"

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook