Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου που αποτελεί την κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και διοργανώνεται την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 3:30μ.μ. Με την εθελοντική συμμετοχή φορέων και πολιτών, τα άρματα της αποκριάτικης παρέλασης δέχονται τις τελευταίες πινελιές για την ολοκλήρωσή τους.

Με τη φαντασία των καρναβαλιστών να χαρίζει άφθονα χαμόγελα το Καρναβάλι Αρκαλοχωρίου περιμένει και φέτος μικρούς και μεγάλους να ξεφαντώσουν, χορεύοντας, τραγουδώντας και σατιρίζοντας επίκαιρα θέματα.

Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών έχουν προβλεφθεί ειδικοί χώροι στάθμευσης. Αμέσως μετά τη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση όλοι μαζί, μεταμφιεσμένοι και μη, συγκεντρώνονται στην Πλατεία Ελευθερίας Αρκαλοχωρίου και διασκεδάζουν με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, στο Θραψανό την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου από τη 1:00μ.μ. ομάδες μεταμφιεσμένων πραγματοποιούν την καθιερωμένη αποκριάτικη παρέλαση στο κέντρο του χωριού.

Στη συνέχεια, συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία μαζί με όλους τους θεατές για τα παραδοσιακά Κούλουμα. Μουσική, πειράγματα, γέλιο, νηστίσιμοι μεζέδες, κρασί, κέφι, σε αφθονία!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook