Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την εταιρεία ΕΤΑΝΑΠ εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς, με αφορμή τη βράβευση του Νερού Σαμαριά.
Αναλυτικά:
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων συγχαίρει θερμά την εταιρεία ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. για τη βράβευση του Νερού ΣΑΜΑΡΙΑ [χορηγού αγωνιστικής εμφάνισης (σορτς) της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων] με το ασημένιο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό «Berkeley Springs International Water Tasting», γεγονός που αποτελεί κορυφαία διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σημειώνεται ότι στον διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2014 στην πόλη Berkeley Springs, στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ, το Νερό ΣΑΜΑΡΙΑ, συμμετέχοντας για πρώτη φορά, ξεχώρισε ανάμεσα σε περισσότερες από 120 συμμετοχές απ” όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη 2η θέση.
Το φυσικό επιτραπέζιο Νερό ΣΑΜΑΡΙΑ εμφιαλώνεται και διατίθεται από την ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε. (Εταιρεία Ανάπτυξης Αποκόρωνα), μια από τις καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο του εμφιαλωμένου νερού.
Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. επισημαίνει:
«Κάθε χρόνο περισσότερα από 120 νερά ανά τον κόσμο διαγωνίζονται στον μεγαλύτερο και μακροβιότερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας νερού παγκοσμίως, στην ιστορική πόλη Berkeley Springs, West Virginia. Οι συμμετοχές αξιολογούνται από δέκα κριτές και κριτικούς φαγητού. Ο διαγωνισμός αυτός θεωρείται ως τα βραβεία Όσκαρ των νερών. Οι κριτές αποφασίζουν βάσει γεύσης, αρώματος, αίσθησης και επίγευσης.
Το Νερό Samaria συμμετείχε για πρώτη φορά στις 20 – 23 Φεβρουαρίου 2014 στον διαγωνισμό αυτό, κατακτώντας τη δεύτερη θέση παγκοσμίως στα εμφιαλωμένα νερά.
Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το προϊόν μας και χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια κατακτά τη θέση που του ανήκει σε αυτήν την ανταγωνιστική αγορά και αναγνωρίζεται η ποιοτική του υπεροχή.
Ευχαριστούμε το σύνολο των συνεργατών (προσωπικό, προμηθευτές, διανομείς), που ο καθένας με τη συμβολή του κατέστησε εφικτή τη διάκριση αυτή και κατάφερε να διατηρήσει το νερό αγνό, όπως αναβλύζει από τους πρόποδες των Λευκών Ορέων».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook