​Η Natalie Sisson βαρέθηκε να δουλεύει οχτάωρο, τα παράτησε όλα και εδώ και τέσσερα χρόνια είναι με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο χωρίς να ριζώνει πουθενά και ταυτόχρονα βγάζει εκατομμύρια χωρίς να επισκέπτεται καθόλου το… γραφείο της.

Πολλοί είναι αυτοί που την ρωτούν πού βρίσκει τα λεφτά για να κάνει ταξίδια κι εκείνη τους απαντά ότι αφού έφυγε από το μελαγχολικό της γραφείο κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε και να αποκτήσει μια περιουσία.

\"gynaika1.jpg\"

Η Natalie έχει δημιουργήσει μια επικερδή online επιχείρηση, έχει γράψει ένα βιβλίο και ταυτόχρονα δίνει διαλέξεις για το πώς να αποκτήσουν κίνητρα οι άνθρωποι στη ζωή τους και να είναι πιο θετικοί. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα ο τραπεζικός της λογαριασμός να έχει έξι ψηφία και η ίδια να κάνει τη ζωή που πολλοί ονειρεύονται, αλλά δεν τολμούν.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι είτε είμαι τρελή, είτε παράξενη. Κάποιοι πάλι θεωρούν ότι όλο αυτό που κάνω είναι φανταστικό. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ένας πολίτης του κόσμου. Το σπίτι μου είναι, όπου ανοίγω τις βαλίτσες μου», είπε.

Η επιχειρηματίας δεν διαθέτει το δικό της σπίτι, έχει τραπεζικούς λογαριασμούς σε τέσσερις χώρες, 17 κάρτες SIM για το κινητό της τηλέφωνο και αποκαλεί τον εαυτό της «Η επιχειρηματίας με τη βαλίτσα».

\"gynaika2.jpg\"

Μέχρι τώρα έχει ταξιδέψει σε 66 χώρες. Μόνο μέσα στο 2013 ταξίδεψε σε 15 και το μεγαλύτερο διάστημα που έχει μείνει σε μια πόλη είναι δύο μήνες στο Βερολίνο.

Στόχος της είναι φέτος να ταξιδέψει σε δέκα χώρες, ανάμεσά τους η Ιαπωνία, η Σουηδία και η Ισπανία. Μάλιστα έχει φτιάξει μια ηλεκτρονική επιχείρηση και απασχολείται μ’ αυτήν 20 – 60 ώρες την εβδομάδα.

\"gynaika3.jpg\"

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, από τις διαφημίσεις που έχει στο blog της και από τις διαλέξεις που δίνει αποταμιεύει περίπου 2.000 δολάρια το μήνα γιατί δεν έχει τα τυπικά έξοδα που θα έχει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, μένει σε ξενοδοχεία, κάνει οικονομία και πολλές φορές φιλοξενείται από φίλους ή κατοίκους που γνωρίζει στις πόλεις που επισκέπτεται.

\"gynaika4.jpg\"

Στο μέλλον πάντως σχεδιάζει να ρίξει λίγο τους ρυθμούς των ταξιδιών της, μένοντας περισσότερο καιρό στις χώρες που επισκέπτεται.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook