Ένα νέο, σύγχρονο πολυκατάστημα super market ήρθε να προστεθεί στη μεγάλη αλυσίδα του προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού ΙΝΚΑ.

Το 29ο πολυκατάστημα super market IΝΚΑ εγκαινιάστηκε το απόγευμα στο Ηράκλειο στη Λεωφόρο 62 μαρτύρων 146.

Σε ένα τεράστιο, υπερσύγχρονο χώρο 1000 τμ οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν ποικιλία, ποιότητα, ντόπια προϊόντα, εξυπηρέτηση και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές.

\"\"

Το νέο πολυκατάστημα ΙΝΚΑ άνοιξε τις πύλες του στις 5 το απόγευμα παρουσία πλήθους κόσμου.

\"\"

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος παρουσία του Προέδρου του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝΚΑ κ. Απόστολου Αλεξάκη, του Αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Αλεξάκη, του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στάυρου Αρναουτάκη, του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη, του Προέδρου του ΕΒΕΗ κ. Αλιφιεράκη, του τ. Δημάρχου Μουσούρων κ. Ξενοφών Αρναντωνάκη, καθώς και Μέλη του ΔΣ και του Προσωπικού και καταναλωτών.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ κ. Απ. Αλεξάκης έκοψε την κορδέλα του νέου καταστήματος με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Βαρδάκη, θέλοντας να τονίσει την σημασία που δίνει ο Συνεταιρισμός στους εργαζομένους.

\"\"

Ο κ. Αλεξάκης σημείωσε ότι και οι 35 εργαζόμενοι είναι πλήρους απασχόλησης και ασφάλισης, όχι όπως κάνουν οι μεγάλες πολυεθνικές, που υποαπασχολούν το προσωπικό, ενώ στόχος του ΙΝΚΑ είναι να δημιουργεί θέσεις πλήρους εργασίας και για να ανταποκριθεί σε αυτό χρειάζεται την στήριξη του κόσμου.

Τόνισε επίσης ότι ήταν μία κερδοφόρα χρονιά, παρόλο που επιτελούμε μεγάλο κοινωνικό έργο, εν αντιθέσει με τις πολυεθνικές, που όπως προκύπτει δεν παρουσιάζουν τα αποτελέσματα που πρέπει, ζημιώνοντάς την οικονομία του τόπου και επισήμανε ότι το ΙΝΚΑ θα κρατήσει χαμηλά τις τιμές αλλά και το κοινωνικό προφίλ του.

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook