Συγκλονισμένη είναι η Γερμανία με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστή τον πρώην πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, Γιούργκεν Μπρούμερ, ο οποίος αυτοκτόνησε αφού προηγουμένως σκότωσε τον παραπληγικό γιο του.

Ο 49χρονος Μπρούμερ έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από μία γέφυρα ύψους 55 μέτρων, σε αυτοκινητόδρομο της Στουτγκάρδης.

Όταν η αστυνομία ανακάλυψε τα ξημερώματα της Τετάρτης το πτώμα του εννέα φορές πρωταθλητή της γυμναστικής και μέλους της ολυμπιακής ομάδας της Γερμανίας στους Αγώνες της Σεούλ, έσπευσε να ενημερώσει την σύζυγό του, αλλά βρέθηκε προ εκπλήξεως. Στο σπίτι του Μπρούμερ κείτονταν νεκρός ο 15χρονος γιος του, Σάιμον, με ενδείξεις πνιγμού.

Όπως έγινε γνωστό, το 2012 ο Σάιμον έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος όταν μία 67χρονη οδηγός τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της σε διάβαση πεζών και έκτοτε δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει, ούτε να μιλήσει.

Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση πιστεύει πως ο Μπρούμερ κατέρρευσε ψυχολογικά, λόγω της αυξημένης φροντίδας που απαιτούσε ο Σάιμον γι\’ αυτό τον σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook