Στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι Χανίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30π.μ., συνάντηση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη με τον Περιφερειάρχη κ. Helmut Riegger της Περιφέρειας του Calw της Γερμανίας, μετά από επιθυμία του.

Ο Δήμαρχος στο καλωσόρισμα του αναφέρθηκε στην ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας, αλλά και στις δυνατότητες συνεργασίας στο τομέα του τουρισμού και της εμπορίας στα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα του τόπου μας.

Στην συνάντηση αυτή παρευρισκόταν και εκπρόσωποι παραγωγικών και τουριστικών φορέων του Δήμου Πλατανιά, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη τουριστικού ρεύματος για την περιοχή και ειδικότερα στο θεματικό τουρισμό , επίσης συζητήθηκαν θέματα προώθησης αγροτικών προϊόντων όπως ελαιόλαδο, εσπεριδοειδή, κρασί κλπ.

Στο τέλος της συνάντησης συμφωνήθηκε ότι αντιπροσωπεία της Περιφέρειας της Γερμανίας του Calw ,μαζί με επιχειρηματίες θα επισκεφθούν τον Δήμο τον Ιούλιο κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ του “ Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός” προκειμένου να έλθουν σε επαφή με επιχειρηματίες και ομάδες παραγωγών του Δήμου .