Απολογία για την κατηγορία της συνέργειας στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έδωσε στις ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, ο ήδη προσωρινά κρατούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Γιώργος Πατέλης, ο οποίος φέρεται ως πυρηνάρχης της οργάνωσης στη Νίκαια.
Με ομόφωνη γνώμη ανακριτριών και εισαγγελέα, ο Γ. Πατέλης, που φέρεται να είχε εμπλοκή τη νύχτα της δολοφονίας του Π. Φύσσα στην κινητοποίηση του «τάγματος εφόδου», κρίθηκε προφυλακιστέος και γι\’ αυτήν την κατηγορία.

Υπενθυμίζεται, ότι αρχείο με φωτογραφίες του Γιώργου Πατέλη, εντοπίστηκε από τους ελέγχους της Αντιτρομοκρατικής στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του αρχηγού της οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου.

Το αρχείο είχαν στα χέρια τους οι ανακρίτριες της υπόθεσης, καθώς ο Πατέλης θεωρείτο κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση της δολοφονίας του 34ρονου μουσικού από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Οι επίμαχες φωτογραφίες φαίνεται πως αποδεικνύουν τη σχέση του Μιχαλολιάκου με το στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια που φέρεται να κινητοποίησε τα τάγματα εφόδου το μοιραίο βράδυ λίγο πριν πέσει νεκρός ο μουσικός.

Να υπενθυμίσουμε πως τη σχέση αυτή, ο αρχηγός του κόμματος την είχε αρνηθεί όταν απολογήθηκε παρόλο που υπήρχαν καταγεγραμμένες δεκάδες κλήσεις από τηλέφωνα που ανήκουν στον κ. Μιχαλολιάκο προς το σπίτι του Πατέλη.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook