«Ξιφούλκησαν» Μαρκογιαννάκης-Βολουδάκης για το πόρισμα της Siemens.

Στο περιθώριο της σύσκεψης για το Εφετείο ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ Χρ. Μαρκογιαννάκης, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τις τελευταίες εξελίξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά:«υπάρχει ένα σύστημα που προστατεύει επαγγελματικά τους μιζαδόρους και τους κλέφτες που είναι μέσα στα δύο μεγάλα κόμματα».

Οι θυελλώδεις δηλώσεις Μαρκογιαννάκη, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και λίγο αργότερα ο Γρ.Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας της Ν.Δ Μανούσος Βολουδάκης έκανε λόγο απαντώντας σε ερώτηση του flashnews.gr για απρεπή συμπεριφορά, που δεν συνάδει με τον πολιτικό διάλογο και στην κοινοβουλευτική παρουσία, ενώ χθες Κυριακή ο κ.Μαρκογιαννάκης, επανήλθε δριμύτερος δηλώνοντας χαρακτηριστικά:«η μικροψυχία και η αλαζονεία είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι. Όταν ο κ.Βολουδάκης το καταλάβει αυτό και επιπλέον ότι η πρωϊνή μας σκιά δεν είναι και το μπόι μας, πράγμα μάλλον δύσκολο για αυτόν, τότε έχει κάποια πθανότητα να πάψει να είναι τέως».

Το πόρισμα της Siemens, ήταν η θρυαλλίδα, για να έλθουν στην επιφάνεια οι αντιθέσεις στον χώρο της κεντροδεξιάς στα Χανιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook